A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LEGO DUPLO 10817 Creative Chest

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10817 Creative Chest
5 1 értékelés
Építőjáték 70 darab, az ajánlott korosztály 1,5-5 éves
Kód:  LO1078 Termékszám:  5702015595292 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO 10817 Creative Chest

Creative mellkasát színültig tele kockák kialakulásához gyermek szerint a képzelet! Lego Duplo egy végtelen forrása kreatív szórakozás az egész kicsiknek belül 1,5-5 év. A kocka kifejezetten a tökéletesen illeszkednek a kis kezek és hogy ők is teljesen biztonságos, és akkor hagyja nem kell aggódni a gyerekek játszanak. Lego Duplo biztosan van mit! Figyeljük meg, hogy a legkisebb hozza végtelen halom, egyszerű házak és a hidak a hagyományos tégla, nem tart sokáig, és átképezni finom motorikus képességeit ahhoz, hogy kezelni, hogy teljesen egyedül. Az idősebb gyerekek szeretnek játszani a jegyző, a gazdák, működik Állatkert, autóvezetés, egyszerűen behatol a világban a játék, és még ebben az időszakban, akkor lesz Lego Duplo a maga gazdag tematikus készletek hűséges társ.

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas éves gyermekek 1,5-5 év

  • A szórakoztató, kreatív játék
  • A vonatok finom motoros készségek, a képzelet és a fantázia
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • A jó design
  • Darabszám - 70

LEGO DUPLO Creative Chest

Be kell, hogy töltse ki a készlet Lego Duplo Universal kocka gyerekek kitalálni, és létrejönne mi jut eszébe? Creative mellkasát színültig tele van ilyen tégla különböző színű és formájú, így könnyen össze, amire szüksége van. Szeretnél egy hóember, fagylalt, tulipán vagy narancs? Vagy inkább csiga, kacsát, kísérteties szellem? Mindez és még sok más tudja építeni ezt a ládát teljes tégla.

A csomag tartalma:
Normál kocka az egész színskála
Fák és virágok
A lekerekített, ovális és kerek darabokat
Az összesen 70 darab

Megjegyzés:
» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10817 Creative Chest Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10817 Tvořivá truhla. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10817 Tvorivá truhla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10817 Kreatives Bauset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10817 Kreatives Bauset.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ