Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café
5 1 értékelés
Építőjáték 52 darab, az ajánlott korosztály 2-5 év
Kód:  LO678c Termékszám:  5702015355254 Gyártó honlapja:
LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café Megszűnt

LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café

LEGO Duplo Lego Ville 10587, Cafeteria gyermekek számára készült 2-5 év. Tartalmaz 52 db, amelyből meg lehet építeni egy kávézóban, és felszerelni, hogy minden szükséges a működéséhez. Van étkezőasztal székekkel és napernyővel. Vannak sütemények, baguette a sütő, vízforraló, szendvics, hanem a pénz és a kasszában. A készlet tartalmaz három darab - egy pincért és két ügyfél, aki élvezi vendéglátás kávézókban.        

Ha a gyermek kétéves megtudni, sokféle készségek játékok.Az Advent a képzelet jön is a vágy, hogy többet és többet. Ezzel a készlettel a gyermek megtanulják az alapvető dolgok, mint a köszönés, a könyörgés és a hála -, ha valaki jön a kávézó, és köszön, kér valamit, és köszönöm. A gyermek ebben a korban, az építési valószínűleg elindulna épület kisebb épületek és gyakran csak kapcsolja majd lebont és nulláról indul. Ismétlés az anya a bölcsesség, és ebben az esetben is készség. Ideální přístup k této didaktické stavebnici je, že se budete vždy alespoň na chvíli věnovat hře spolu s dítětem.

A 3 éves kor, minden gyermeknek meg kell tanulni sokat, de ha tanulás egy kicsit támogatnak és ösztönzik őt, neki a tanulás izgalmas kalandot. A baba töltenek sok időt játszani, és utánzó, ami az idő, amit könnyedén gyermek elítélte a helyes irányba, és tanítani őt egy kis jó modort, annak érdekében, és minden, ami jónak látod. Stavebnice bude dítě bavit a samo bude při hře prezentovat a komentovat chování číšníka i zákazníků.

Négy éves gyerek is néha zavar állandó kérdésekkel. A gyermek közvetlen égő kíváncsiság, így készen áll, hogy válaszoljon a kérdésekre bármilyen még mindig kb. Ebben a korban a gyerekek szeretnek játszani a barátaival, keresni és biztosítsa helyét és pozícióját a csapatban. A tervezők lesz a gyermek lehetőséget, hogy tanuljanak a barátaim, az összes dolog, hogy kell és nem egy kávézóban. Dopřejte vašemu dítěti možnost, aby se díky stavebnici LEGO stalo vůdčí osobností, která si bude hrou jistá.

Ez a készlet a gyermek mellé egy kellemes időszak korai gyermekkorban, és láthatjuk, hogy a játék fokozatosan változik kit. Támogassa a képzelet a gyermekek részvételét a játék, és segít neki kombinálni a különböző karakterek és játékokat. Tanítsd a gyermeket mindent jónak látja, de most is utasítják.Ne feledje, hogy a játék nem mindig van valós alapja, vagy logikai, ez csak egy játék, amely konvergál a gyermek.Hozd a gyermek egy ajándék, hogy formája a játék támogatni fogja az érdeklődés az új dolgokat, kézügyesség, fantázia és a képzelet.

Darabszám:
52

Ajánlott kor:
2-5 év

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Kavárna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Kaviareň. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10587 Lego Ville, Café.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ