Shop roku 30 dnů na vrácení

LEGO DUPLO My First 10864 Nagy játszótéri elemtartó doboz

Termékkatalógus
LEGO DUPLO My First 10864 Nagy játszótéri elemtartó doboz
4,8 4 értékelés
LEGO - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 2 éves kortól, 71 építőelem, DUPLO LEGO sorozat
Kód:  LO10864 Termékszám:  5702016117172 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO DUPLO My First 10864 Nagy játszótéri elemtartó doboz Megszűnt

LEGO DUPLO My First 10864 Nagy játszótéri elemtartó doboz

A nagy játszótéri elemtartó doboz telis-tele van építőkockákkal, amelyekből a gyermekek ötletei és a te elképzeléseid alapján alkothattok szinte bármit! A Lego DUPLO a kreatív szórakozás végtelen forrását kínálja a legkisebbeknek 2 és 5 éves kor között. A kockákat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe és teljesen biztonságosak legyenek, így nem kell aggódnod, amikor a gyerekek ezekkel játszanak. A Lego DUPLO-val minden kicsi tud valamit kezdeni! Nézd meg, ahogy a legkisebbek végtelen kéményeket építenek, majd egyszerű házakat és hidakat a klasszikus kockákból, és nem is kell olyan sok idő, hogy a finommotoros képességeik annyira fejlettek legyenek, hogy bármit meg tudjanak építeni. Az idősebb gyerekek szeretnek szerepjátékokat játszani, boltosat, tanyásat, vagy éppen állatkertet üzemeltetni, autót vezetni, vagy csak egyszerűen elmerülni a való életbe játék közben, amelyhez a Lego DUPLO hűséges társ lesz számos tematikus készletével.

A LEGO DUPLO My First 10864 Nagy játszótéri elemtartó doboz legfontosabb jellemzői

  • 2-5 éves gyermekek számára ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a képzeletet és a fantáziát
  • A LEGO DUPLO Nagy játszótéri elemtartó doboz megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi kialakítás
  • Darabszám - 71

Lego DUPLO - Nagy játszótéri elemtartó doboz

Szeretnek a gyerekeid a játszótéren játszani, sőt szeretnének egyet maguk felépíteni? Akkor biztosan nagyon örülnének a LEGO DUPLO 10864 Nagy játszótéri elemtartó doboznak, amely sok mókás kalandot rejt. Ösztönözd apróbb ötletekkel a kicsik képzeletét és segíts nekik létrehozni a legcsodálatosabb játszóteret, amit csak el tudnak képzelni. Ez a színes készlet sok szórakoztató dolgot tartalmaz, amelyekkel a gyerekek a játszótéren szoktak találkozni és amelyek minden alkalommal megörvendeztetik őket. Ezenkívül a csomagolás praktikus tárolódobozként szolgál, amelybe összepakolhatod a kockákat, miután befejezted az építkezést. 

A csomag tartalma:
71 db építőelem, amelyekből egy játszótér építhető
2 LEGO DUPLO figura
lombház csúszdával, működő hinta, forgatható szélmalom, rugós játék - autó, felhajtható létra, kerekek, ajtó, ablak, lapát, zászló és virágok

Paraméterek

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!
Darabszám
71 db Kész!
Sorozat
LEGO® DUPLO® Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

Részletes információk

Darabszám
71 db Kész!
Sorozat
LEGO® DUPLO® Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO My First 10864 Nagy játszótéri elemtartó doboz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO My First 10864 Velký box s kostkami na hřiště. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO My First 10864 Veľký box s kockami na ihrisko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO My First 10864 Steinebox mit großem Spielplatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO My First 10864 Steinebox mit großem Spielplatz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ