A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

LEGO DUPLO 10907 A világ állatai

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10907 A világ állatai
4,9 7 értékelés
LEGO - gyerekeknek, 2 éves kortól ajánlott, téma: repülők és állatok, megjelenési év: 2019, 121 db elemből áll
Kód:  LO10907 Termékszám:  5702016367706 Gyártó honlapja:

LEGO DUPLO 10907 A világ állatai

Vesd bele magad a vidám alkotásba, engedd szabadon a fantáziádat és ösztönözd erre gyermekedet is! A LEGO DUPLO Town 10907 A világ állatai készlet a kreatív szórakozás végtelen forrását kínálja a 2 éves és annál idősebb kisgyermekek számára. A kockákat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe és teljesen biztonságosak legyenek, így nem kell aggódnod, amikor a gyerekek ezekkel játszanak. A Lego DUPLO-val minden kicsi tud valamit kezdeni! Nézd meg, ahogy a legkisebbek végtelen kéményeket építenek, majd egyszerű házakat és hidakat a klasszikus kockákból, és nem is kell olyan sok idő, hogy a finommotoros képességeik annyira fejlettek legyenek, hogy bármit meg tudjanak építeni. Az idősebb gyerekek szeretnek szerepjátékokat játszani, boltosat, tanyásat, vagy éppen állatkertet üzemeltetni, autót vezetni, vagy csak egyszerűen elmerülni a való életben játék közben, amelyhez a Lego DUPLO hűséges társ lesz számos tematikus készletével.

A LEGO DUPLO Town 10907 A világ állatai készlet legfontosabb jellemzői

  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a képzeletet és a fantáziát
  • A LEGO DUPLO A világ állatai készlet megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Kiválóan illeszkedik a kisgyermekek kezébe
  • A világ állatai készlet 121 darabot tartalmaz
  • A LEGO DUPLO 2 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas

LEGO DUPLO - A világ állatai

Fedezd fel gyermekeddel együtt az állatok lenyűgöző világát! Építsd meg az öt különböző környezetet az oda tartozó állatokkal együtt. Ülj be a kenuba, ereszkedj le az erdei   folyón, lesd meg az erdőben élő állatokat, a gidájával legelésző őzet, a mókust és a nyuszit, amely éppen egy fatörzs mögött rejtőzik. Látogass el a forró szavannára, és készíts fotókat az oroszlánról és a kölykéről és a zsiráfról és a kicsinyéről. Szörfözz a bálna mellett a tengerben, vagy építs egy homokvárat a tengerparton. Szállj fel a repülőgépre, repülj át az Antarktisz felett, vagy látogass el egy ázsiai templomhoz, ahol a pandák élnek. A kockák kompatibilisek más LEGO DUPLO készletekkel. A LEGO DUPLO Town A világ állatai készlet 121 darabból áll és 2 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A csomag tartalma:
6 minifigura: utazó, pilóta, szörfös apa és lánya, apa és fia a kenuban
15 állatfigura: zsiráf a kölykével, oroszlán oroszlánkölyökkel, panda a kölykével, őz a gidájával, bálna a kicsinyével, pingvin, tukán, hal, nyúl és mókus
szörfszállító autó, repülőgép és kenu
5 összerakható környezet: erdő, szavanna, strand, templom és Antarktisz
tartozékok: szörfdeszka, fényképezőgép, táska, ásó és vödör


Paraméterek

Darabszám
121 db Kész!
Sorozat
LEGO® DUPLO Town Kész!
Téma
Állatok, Repülők Kész!
Megjelenési év
2019 Kész!
Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

LEGO

Darabszám
121 db Kész!
Sorozat
LEGO® DUPLO Town Kész!
Téma
Állatok, Repülők Kész!
Megjelenési év
2019 Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10907 A világ állatai Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO® DUPLO® Town 10907 Zvířata světa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO Town 10907 Zvieratá sveta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Town 10907 Tiere der Welt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Town 10907 Tiere der Welt.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ