A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterious Sky Castle

Termékkatalógus
LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterious Sky Castle
5 2 értékelés
Építőjáték 808 darab, az ajánlott korosztály 8-12 év
Kód:  LO1027 Termékszám:  5702015352819 Gyártó honlapja:
LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterious Sky Castle Megszűnt

LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterious Sky Castle

Keresse meg a mágikus átjárót, amelyen keresztül küldött Emily Jones vissza az emberek világába. Elf teljesítették a küldetést, és megállapította, mind a négy mágikus kulcs szükséges kinyitni a kaput. Emily és Naida Řekomilka, víz elf, most kell átadni az akadályokat látványos vár a felhők, hogy a kapu, míg a Skyrme, gyám a kapuk, és nézte felülről baglyát Naschy. Segítség ELfkaM áthajtani a benőtt bejárat és használja Naidinu mágikus vízenergia, hogy megtalálja a titkos ajtó mögött vízesés fürdő. Akkor feltárni elvarázsolt lépcsők, bejutni a konyhába, és a láva přemozte Skyřina őrzés Pegasus, akkor tegye mind a 4 gomb a kapuhoz. Ha végül eljut a Skyrme, hogy azt a kaput kinyitotta a botot. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
LEGO Elves

LEGO Elves

A tervezők kiadás LEGO Elves kerül be a varázslatos világa tündék. Ebben, Emily Jones is eljutottak egy titokzatos portál a kertben nagyanyja. Szeretném, hogy haza, de ez nem könnyű.Emily együtt barátaival elf megkeresi négy kulcsot, amelyek szükségesek, hogy megnyitja a portált. Segít nekik a keresés? Során egy közös zarándoklat fog tapasztalni elképzelhetetlen kaland tele suspense és szórakoztató. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Fun az elf világ

  • Emily minifiguránk
  • minifiguránk Naida
  • minifiguránk Skyrme
  • PEGAS Arany Glow
  • bagoly Naschy
  • vár az égen tartozékokkal
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
LEGO Elves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterious Sky Castle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Elves 41078 Skyra a tajemný hrad pod nebem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Elves 41078 Skyra a tajomný hrad pod nebom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41078 Skyras geheimnisvolles Himmelsschloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41078 Skyras geheimnisvolles Himmelsschloss.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ