A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

LEGO Elves 41187 Rosalyn gyógyító búvóhelye

Termékkatalógus
LEGO Elves 41187 Rosalyn gyógyító búvóhelye
5 4 értékelés
Építőjáték - 460 elem, ajánlott korosztály: 8-12 év
Kód:  LO41187 Termékszám:  5702015866873 Gyártó honlapja:
LEGO Elves 41187 Rosalyn gyógyító búvóhelye Megszűnt

LEGO Elves 41187 Rosalyn gyógyító búvóhelye

A LEGO Elves sorozattal minden lány, a főhőssel, Emily Jones-szal együtt, egy titokzatos amulett segítségével beléphetnek egy titkos portálon keresztül Elvendale világába. Elvendale a mágia és a varázslatok földje, ahol Emily összebarátkozik négy Elffel. Segíts nekik megtalálni az utat vissza Emily világába. A készlet fejleszti a fantáziát, a kreativitást és a képzelőerőt, és remek játék a mágia és a kalandok kis szerelmeseinek.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott korosztály: 7-12 év
  • Elvendale, a mágia és varázslat világa
  • Barátkozz össze Emily-vel és az Elfekkel
  • Találd meg az utat az emberi világba, sok-sok kalandon keresztül
  • Fejleszti a kreativitást és a képzeletet
  • Fejleszti a finom motoros készségeket
  • 460 elemből áll

LEGO Elves - Rosalyn gyógyító búvóhelye

Mentsd meg és szabadítsd ki Lulát, a kis sárkányt a gonosz manó karmaiból. Ha összefogsz Rosalyn-nal és az anyasárkánnyal, Sapphire-ral, biztosan sikerülni fog. De a kis sárkánynak gyógyításra van szüksége. Menjetek Rosalyn gyógyító búvóhelyére és találd meg a titkos szintet, ahol mindent megtalálsz, hogy elkészítsd a gyógyító főzetet. De siess, hiszen nincs sok időd: indulnod kell, hogy megmentsd Sophie Jones-t, aki a manókirály várában ül fogságban.

 

A csomag tartalma:

Két minifigura - Rosalyn Nightshade és Naida a víz Elf, plusz Rimlin, a manó, Sapphire, a sárkány, Lula, a kis sárkány és Lil' Blu, a medvebocs
Egy fa, aminek ágai egy kétszintes házat rejtenek el, laboratórium, tűzhely, mozgó levelek, konyha, hálószoba és gyógyító helyiség
Nagy szekér
Mozgatható sárkány átlátszó szárnyakkal és a hátán hely két minifigurának - babák, medvebocs, kiskert húsevő nyövényekkel
Főzetes üveg
Üst
Fáklya
Íj és nyíl
Kerék
Két keksz
Arany korona

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Elves 41187 Rosalyn gyógyító búvóhelye
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Elves 41187 Rosalyna léčivá skrýš. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Elves 41187 Rosalynina liečivá skrýša. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41187 Rosalyns heilendes Versteck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41187 Rosalyns heilendes Versteck.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ