A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

LEGO markolók és teherautók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(5)
Sorozat
LEGO® City
(2)
LEGO® DUPLO®
(2)
LEGO® Technic
(1)
Téma
Járművek
(5)
Autók
(2)
Markolók
(2)
Teherautók
(3)
Megjelenési év
2021
(2)
2020
(2)
2019
(1)
Alsó korhatár
2 éves kortól
12 éves kortól
-
Darabszám
10 db
2129 db
-
Téma
Közlekedési eszközök
(5)
Munkagépek
(1)

A LEGO® markoló és LEGO® teherautók minden kis építkezőnek vagy a népszerű téglaépítő készlet gyűjtőinek örömet szereznek. A modelleket valódi gépek ihlették, mind kialakításukban, mind funkcionalitásukban. Már 6 éves korú gyermekek számára készültek, akik kíváncsiak és érdeklődnek az őket körülvevő dolgok valódi működése iránt. Felfedezhetik például a LEGO® Technic kotrógépet, amely egy kifinomult, sok funkcionális alkatrésszel rendelkező modell. Melyik LEGO® markoló és teherautó mellett dönts?

Tovább

LEGO® markoló, teherautó vagy hókotró? A választék széleskörű

Szeretnél egy LEGO® markoló vagy más nehéz építőipari berendezést? A portfólióban a gépek széles választékát találod, beleértve a LEGO® teherautó modelleket vagy darukat is. Egyes változatok elektromos meghajtással is rendelkeznek, míg mások egyszerűbbek és a legkisebb építők számára is alkalmasak. A legjobb támpont egy adott modellel kapcsolatban az, hogy az egyes gépek melyik LEGO® sorozatból származnak. Leggyakrabban DUPLO vagy Technic LEGO® markoló játékokkal találkozhatsz. A Duplo a kicsiknek készült, és az ilyen modellek jelentősen leegyszerűsítettek. A Technic sorozat viszont már kifinomult, és képet adhat arról, hogyan működnek a nehézgépek a valóságban.


LEGO Technic markoló

LEGO daru

LEGO nakmarkolóladač

LEGO DUPLO teherautó

Melyik LEGO® teherautó sorozatból választhatsz?

A LEGO® teherautó, a kotrógép és más építő- vagy bontógépek több sorozatban is megtalálhatóak. Az egyik kedvenc a bonyolult LEGO® Technic kollekció, amely a valósághoz minél közelebb álló, precíz kivitelezésű, precíz kivitelezésű kotrógépeket, motorkerékpárokat, repülőgépeket és sok mást tartalmaz. A LEGO® City sorozat a téglavárosok felszereléseit kínálja, ahol mindig van mit építeni, és végül, de nem utolsósorban a LEGO® Creator vagy LEGO® DUPLO, amely a legkisebbeknek készült.

i

A legkisebbeknek a LEGO® DUPLO markolókat ajánljuk

A LEGO® DUPLO exkavátor a kicsiknek szánt, szórakoztató és biztonságos építőszett-sorozathoz tartozik. A kínálatban találsz LEGO® teherautót, buldózert vagy a nagyon népszerű LEGO® DUPLO kotrógépet. A DUPLO sorozat valódi járművek egyszerűsített modelljeit kínálja.

LEGO® témák - Engedd szabadjára a fantáziádat

Szereted tematikus kiegészítőkkel bővíteni a gyűjteményedet? Ha már van LEGO® kotrógéped, teherautód vagy darud, és további LEGO® autómodelleket keresel, látogass el a LEGO® készletek fő kategóriájába. Itt ügyesen felosztottuk neked a LEGO® építőszettek széles világát, amely manapság igazán átfogó. A legizgalmasabb dolgokat várhatod, amiket ez a fenomenális cég kínál. Élvezzétek a közös estéket, tégláról téglára.

A tematikus készletek többek között LEGO® robotokat, hajókat, házakat, kastélyokat és sárkányokat tartalmaznak. A képzeletnek nincsenek határai, így bátran kombinálhatod a technológia bonyolult világát természetfeletti lényekkel, például sárkányokkal.

Szeretnéd a LEGO® markoló játékodat a telefonoddal irányítani? Semmi gond

A technológia folyamatos fejlődésével a LEGO® világának határai egyre jobban kitolódnak, és ma már az sem jelent gondot, hogy LEGO® markoló vagy teherautó modelledet a telefonoddal irányítsd. Ha csábítónak találod az építőkocka és egy okoseszköz kombinációját, amellyel kényelmesen irányíthatod teherautódat, kotrógépedet vagy darudat, nézd meg a LEGO® for smartphones termékeket. Ebben a kínálatban megtalálhatóak például az irányított vonatok is, ahol okostelefonoddal játékosan irányíthatod a vasút működését.

i

Még mindig nem tudod, hogyan válassz LEGO® építőkészletet?

Ha még mindig nem tudod, hogyan válassz LEGO® építőszettet, ne ess kétségbe. Ha nem vagy járatos a téglák világában, és túl bonyolultnak találod a választékot, összeállítottunk egy útmutatót, amely konkrétan leírja a különböző készletcsaládokat és azok különbségeit.

Mitől különleges a LEGO® Technic exkavátor?

A Technic sorozat egy csodálatos LEGO® exkavátort kínál, amely a lehető legjobban igyekszik utánozni egy valódi exkavátort. Minden olyan alkatrész, mozgó alkatrész stb. amit egy klasszikus kotrógépből ismerhetsz, megtalálható a LEGO® változatában. Így játékos módon mutathatod be gyermekeidnek, hogyan működnek a bonyolult dolgok a való világban. Nem kell attól tartanod, hogy a Technic sorozat bonyolult. A sorozatot 6 éves kortól felfelé tervezték. Ülj le gyermekeiddel, és merüljetek el a technika világában.

A legjobb LEGO® teherautó vagy markoló modellt keresed? Nézd meg, mit mondanak vásárlóink. Válaszd az ő személyes tapasztalataik alapján. De a legfontosabb mindig az, hogy mit szeret a gyermeked vagy Te magad mit szeretsz. Webáruházunkban olcsón vásárolhatsz LEGO® markoló modelleket is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagolásban 20 darab építőelem van
6 190 Ft

2.
LEGO® City 60253 Fagylaltos kocsi Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2019, a dobozban 200 darab építőelem van
6 590 Ft

3.
LEGO DUPLO Buldózer 10930 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 10 db építőelem van
3 490 Ft

Még több
5 termék
4,8 63×
LEGO DUPLO Teherautó és lánctalpas exkavátor 10931
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagolásban 20 darab építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10931
5,0 24×
LEGO City Traktor 60287
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagban 148 db építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60287
4,6 11×
LEGO® City 60253 Fagylaltos kocsi
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2019, a dobozban 200 darab építőelem van
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60253
5,0 24×
LEGO DUPLO Buldózer 10930
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 10 db építőelem van
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10930
4,9 16×
LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros verseny teherautó 42129
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 12 éves kortól, távirányítás, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 2129 darab építőelem van
107 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42129
LEGOMilyen LEGO® készletet vegyek? A LEGO® számos különböző termékcsaládot kínál kicsiknek, nagyobbaknak és haladóknak egyaránt. A választék rendkívül széles, ezért készítettünk egy jól átlátható útmutatót, amely abban segít, hogy könnyedén eligazodj a kínálatban és ki tudd választani az életkorodnak,...

LEGO markolók és teherautók

A LEGO markolók és teherautók kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO markolók és teherautók
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ