A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LEGO Friends 41338 Stephanie sportközpontja

Termékkatalógus
LEGO Friends 41338 Stephanie sportközpontja
Építőjáték - lányoknak, ajánlott életkor: 6 év, 460 építőelem, Friends LEGO sorozat
Kód:  LO41338 Termékszám:  5702016111606 Gyártó honlapja:
LEGO Friends 41338 Stephanie sportközpontja Megszűnt

LEGO Friends 41338 Stephanie sportközpontja

Stephanie szeretne jó formában maradni! A LEGO Friends készletek olyan kislányok számára készültek, akik a kalandokat a barátaikkal együtt szeretik átélni vagy a mindennapi eseményeket úgy, mint a felnőttek. Heartlake-ben él öt elválaszthatatlan barát, akikkel mindig történik valami. Velük együtt a kis építők kirándulhatnak a természetben, iskolába mehetnek, sportolhatnak vagy kulturális eseményeken vehetnek részt, egy biztos, mindig sok kalandot élhetnek át és élvezhetik a barátok társaságát. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros képességeket és a gyermekek képzeletét, nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

LEGO Freinds 41338 Stephanie sportközpontja

  • 6 és 12 éves kor közötti gyermekeknek ajánlott
  • Egy újabb kaland Heartlake városában
  • Betekintést enged egy igazán lányos világba
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a fantáziát
  • A LEGO Freinds Stephanie sportközpontja készlet játék közben fejleszti a gyerekek finommotoros képességeit
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család is
  • Darabszám - 460

LEGO Friends Stephanie sportközpontja

Teniszezz és kosarazz a kifinomult funkcióknak köszönhetően és javíts a teljesítményeden Stephanie sportközpontjában! Stephanie úgy döntött, itt az ideje, hogy összeszedje és újra formába hozza magát. Próbáld ki néhány kedvenc sportját vele együtt. A főbejáraton keresztül a kosárlabda arénába jutsz. Gyakorold a célzást és nyomd meg a gombot, hogy a kosárlabda a hálóba repüljön. Ezután leülhetsz a lelátóra és élvezheted a teniszmeccset, amelyen Stephanie éppen a legnagyobb ellenfelével játszik. És ha megéheztél, menj le a taco bárba, utána pedig vegyél egy szuvenírt a kedvenc csapatod színeivel az emeleten. 

 

A csomag tartalma:
2 minifigura baba Stephanie és Vicky
2emeletes épület eredményjelzővel, főbejárat, ajándékbolt, kihajtható nézőtér és taco bár mindkét oldalon, tenisz mozgatható labda funkcióval, kosárlabda dobó funkcióval és 2 dekoratív reflektor
Tartozékok: 2 teniszütő, kosárlabda, trófea, üveg, "I love Heartlake City" feliratú bögre, taco, ketchupos üveg, bankjegy, pénzérme, jegy, megafon és baseball sapka

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends 41338 Stephanie sportközpontja
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41338 Stephanie ve sportovní aréně. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41338 Stephanie v športovej aréne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Stephanie in der Sportarena (LEGO-Nr.41338). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Stephanie in der Sportarena (LEGO-Nr.41338).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ