A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

LEGO Friends 41101 Heartlake Grand Hotel

Termékkatalógus
LEGO Friends 41101 Heartlake Grand Hotel
5 7 értékelés
Építőjáték - 1552 darabos, ajánlott korosztály: 8-12 év között
Kód:  LO1031 Termékszám:  5702015346801 Gyártó honlapja:
LEGO Friends 41101 Heartlake Grand Hotel Megszűnt

LEGO Friends 41101 Heartlake Grand Hotel

Tölts egy életre szóló élményekkel teli vakációt Heartlake City-ben, a Grand Hotelben! Amint a taxi megáll a szálloda előtt, segíts Andreának, Stephanie-nak és Oliviának átadni a csomagokat Nate-nek, a londinernek, aki a kézikocsival rájuk vár. Haladj át a forgóajtón és lépj be a szálloda elbűvölő, csillárral díszített előcsarnokába, és kezdődhet a felfedezés. Vedd át a kulcsokat Andrea nagynénjétől Susantól a recepciós pultnál, és simogasd meg a hotel cicáját. Menj fel liften a második emeletre és keresd meg a szobákat. Egyágyasat vagy kétágyasat szeretnél?

Nézd meg a kilátást az erkélyről és frissülj fel a zuhany alatt, mielőtt a tetőn lévő uszodába indulsz. Mártózz meg a medencében, vagy pihenj a napozóágyon a smoothie bárban frissen készített ital mellett. Később fogyassz el egy süteményt és igyál egy kávét a hotel kávéházában vagy kívül a szökőkút melletti teraszon kanalazz el egy nagy adag fagylaltot. Este Andrea énekel a hotel otthonos bárjának színpadán, jazz zongorán és szaxofonon játszó barátainak társaságában. Menj liften a legfelső emeletre, ahol Nate játszik le néhány lemezt a DJ pultból barátságos kutyája társaságában. Vajon mit hoz a holnap? Ebben a hihetetlen hotelben egész vakációra való érdekesség található! 5 mini-baba figurát találsz a dobozban: Andrea, Olivia, Stephanie, Susan és Nate, valamint egy kutyát és egy cicát.

A LEGO Friends kislányok számára készült. Heartlake City-ben öt elválaszthatatlan barátnő él és mindig történik valami a közelükben. Együtt mehettek a természetbe, iskolába, sportolni vagy művelődni, bármit is választasz, ebben a baráti körben rengeteg kalandban lesz részed. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást, fejleszti a finom motorikus készséget és a gyermekek körében a legnépszerűbb építőjáték.

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends 41101 Heartlake Grand Hotel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41101 Hotel Grand v městečku Heartlake. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41101 Hotel Grand v mestečku Heart. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41101 Heartlake Großes Hotel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41101 Heartlake Großes Hotel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ