Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Friends 41339 - Mia lakókocsija

Termékkatalógus
LEGO Friends 41339 - Mia lakókocsija
4,8 17 értékelés
LEGO - lányoknak, ajánlott életkor: 7 éves, 488 építőelem, Friends LEGO sorozat
Kód:  LO41339 Termékszám:  5702016111613 Gyártó honlapja:
LEGO Friends 41339 - Mia lakókocsija Megszűnt

LEGO Friends 41339 - Mia lakókocsija

Utazz Miával és Stephanie-val vidékre! A LEGO Friends készlet olyan kis hölgyek számára készült, akik szeretik megosztani a kalandokat és/vagy az egyszerű napi eseményeket a barátaikkal, pont úgy, mint a felnőttek. Heartlake City-ben lakik öt elválaszthatatlan barátnő, akik közösen élik át a különféle élményeket. Velük játszva a kislányod is közel kerülhet a természethez, az iskolához, a sporthoz, a kultúrához, így mindig sok kalandban lesz része, és a barátságot is megtapasztalhatja. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finommotoros mozgást, valamint a gyerekek képzeletét - ez az egyik legnépszerűbb építőjáték.

A LEGO Friends 41339 - Mia lakókocsija készlet főbb jellemzői

  • Ajánlott 6 és 12 év közötti gyerekek számára
  • Új kaland Heartlake Cityben
  • Egy teljes egészében lányos világba visz
  • Fejleszti a kreativitást, és serkenti a képzelőerőt
  • A LEGO Friends - Mia lakókocsija készlet fejleszti a finommotoros mozgást
  • A gyerek egyedül is tud játszani vele, de akár az egész család részt vehet a játékban
  • LEGO elemek száma: 488 darab

LEGO Friends - Mia lakókocsija

Ki ne szeretne kempingezni? Miával és Stephanie-val együtt utazz el vidékre a lakóautóval, és élvezd a kempingezés vidám kalandjait. Tedd fel a napvédőt a lakóautóra, és állítsd fel a piknik asztalt, aztán készíts valami finomat a konyhában, és máris kellemesen ehettek a szabadban. Szeretnéd felfedezni a környéket? Induljatok kalandozni a felfújható dingi csónakban, vagy lehet lovagolni a barátságos lovacska, Aria hátán. Amikor eljön a lefekvés ideje, csak nyisd ki a lakóautó felső szintjén a kabin tetejét. Ott a lányok alvóhelye, ahol kényelmesen pihennek éjszaka. A sátrat majd felállítjátok holnap.

A csomag tartalma:
Mia és Stephanie mini-baba figura, Aria ló figura
nyitható tetejű lakóautó, benne fülke a 2 mini-babának, fürdőszoba WC-vel és mosdóval, konyha hűtővel, tűzhellyel, mosogatóval, étkezőhely, összecsukható napvédő, nyitható tetejű alvókabin a felső szinten, különálló sátor 2 ággyal, piknik asztal és pad, külső tér egy fával, jelzőtáblák és lóetető

kiegészítő tartozékok: felfújható dingi csónak, lovaglósisak, 2 rádió adó-vevő, 2 hot dog, gyümölcsös tál gyümölcsök,, "I Love Heartlake City" bögre, csésze, ivópalack, serpenyő, hajkefe, parfümös üveg és kosár

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends 41339 - Mia lakókocsija
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41339 Mia a její karavan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41339 Mia a jej karavan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41339 Mias Wohnmobil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41339 Mias Wohnmobil.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ