A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

LEGO Friends 41359 A barátság Szív alakú doboza

Termékkatalógus
LEGO Friends 41359 A barátság Szív alakú doboza
4,7 3 értékelés
Építőjáték - lányoknak, ajánlott életkor: 6 éves, 199 építőelem, Friends LEGO sorozat
Kód:  LO41359 Termékszám:  5702016369472 Gyártó honlapja:
LEGO Friends 41359 A barátság Szív alakú doboza Megszűnt

LEGO Friends 41359 A barátság Szív alakú doboza

Vicky és Olivia minden kedves barátjukat meghívják a látványos showjukra. A LEGO Friends készletek olyan kislányoknak készültek, akik szeretnek kalandokat átélni a barátaikkal, vagy ugyanúgy szeretnék megtapasztalni a hétköznapok eseményeit, mint egy felnőtt. Heartlake City-ben él öt elválaszthatatlan barátnő, akik sokféle élményt tapasztalnak meg. Velük együtt a kis építőmesterek elmehetnek a természetbe, az iskolába, sportolhatnak és ismerkedhetnek a kultúrával, és mindig sok kalandot és barátságos pillanatot élnek át. A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást, a kézügyességet és a gyermekek képzelőerejét, és az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

LEGO Friends 41359 A barátság Szív alakú doboza

  • 6 éves kortól ajánlott a gyermekek számára

  • Egy új kaland Heartlake City-ben
  • Egy tisztán lányos világba nyit kaput
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • A LEGO Friends A barátság Szív alakú dobozával való játék fejleszti a kézügyességet
  • A gyermek egyedül is játszhat, de az egész család is csatlakozhat
  • Az elemek száma - 199

LEGO Friends A barátság Szív alakú doboza

Légy részese Vicky és Olivia színházi előadásának! Nyisd ki a Szív alakú dobozt, hívd fel a barátaidat a színpadra, és éld át a LEGO Friends barátnőkkel egy színházi sztár napját. Játszd el, hogy kalóz vagy, kapd el a bűnözőket egy rendőr szerepében, szállj le a Holdon, mint egy űrhajós, gyógyítsd meg a betegeket egy orvos jelmezében, vagy gonosz boszorkányként repülj egy seprűn. Találd ki a saját történetedet, a képzeletnek semmi sem szab gátat. Hozz létre a barátaidnak egy színházi előadást, amelyet Heartlake City nem fog egyhamar elfelejteni.

A csomag tartalma:
Vicky és Olivia minifigurája, valamint uszkár és béka figura
2 szív alakú doboz
kiegészítők: tiara, party-kalap, kutyacsont, kincsesláda, meséskönyv, 2 hajba való masni és rengeteg kellék a színházi előadáshoz


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41359 Balíček srdíčkových krabiček přátelství. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41359 Balíček srdiečkových škatuliek priateľstva. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41359 Herzbox-Freundschaftsset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41359 Herzbox-Freundschaftsset.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ