AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO Friends 41382 LEGO Friends Adventi naptár

Termékkatalógus
LEGO Friends 41382 LEGO Friends Adventi naptár
4,8 6 értékelés
LEGO - lányoknak, ajánlott: 6 éves kortól, 330 darabos, megjelenési év: 2019
Kód:  LO41382 Termékszám:  5702016370270 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends 41382 LEGO Friends Adventi naptár

A LEGO Friends készlet az olyan kislányok számára készült, akik a mindennapi eseményeket valóságos kalandként élik meg barátaikkal és a felnőttekkel. Heartlake városában öt elválaszthatatlan barát gazdagítja élménytárát a különböző eseményeken. Tarts velük Te is, együtt ellátogathattok a természetbe, elkísérheted őket aziskolába, a sporttevékenységekre és kulturális eseményekre, tehát számos kalandban lehet részetek a barátaitokkal. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermekek fantáziáját, emellett az egyik legnépszerűbb játék a kicsik körében.

A LEGO Friends Adventi naptár főbb jellemzői

  • Egy szórakoztató készlet minden LEGO rajongónak
  • A kiegészítők széles választékának köszönhetően különféle kalandokat játszhatsz el
  • Kombinálhatod más LEGO Friends készletekkel is
  • Egy igazán lányos világot tár eléd
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • 6 éves kortól ajánlott
  • 330 darabos

LEGO Friends 41382 - Adventi naptár

Kislányod már nagyon várja a szentestét, azonban túl hosszúnak találja az advent időszakát? Ez esetben örömmel fogadja majd az adventi naptár kinyitását minden reggel. Azonban ez nem egy hagyományos adventi naptár - a LEGO Adventi naptárkülönféle figurákat, állatokat, dekorációkat és kiegészítőket tartalmaz a Friends sorozat modelljeihez, néhányuk egy különleges karácsonyi kiadásban érkezik. A gyerkőcök egyesével csomagolhatják ki az új elemeket és kiegészítőket, amelyeket felhasználhatnak a karácsonyfa vagy a szoba díszítéséhez is. A LEGO City Adventi naptárkészletével az advent időszaka meglepően kellemesen telik.

Csomag tartalma:
Mia minibaba
Hóember, hörcsög, 2 pingvin, Zoba és Zobit figurák
Kiegészítők: desszert, hópehely, görkorcsolya, mézeskalács ház, utcai lámpa, vonat, ajándékdoboz, rádió, csokoládé, édesség, karácsonyfa, walkie-talkie, szív, harisnya, postaláda, varrógép, Diótörő, fagyöngy


Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends 41382 LEGO Friends Adventi naptár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41382 Adventní kalendář LEGO Friends. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41382 Adventný kalendár LEGO Friends. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41382 LEGO Friends Adventskalender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41382 LEGO Friends Adventskalender.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ