Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LEGO házak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(56)
Alsó korhatár
2 éves kortól
18 éves kortól
-
Sorozat
LEGO® Friends
(21)
LEGO® Architecture
(5)
LEGO® City
(4)
LEGO® DUPLO®
(4)
LEGO® Super Mario
(2)
Téma
Házak
(56)
Állatok
(14)
Építmények
(10)
Mini figurák
(8)
Gyerekek
(5)
Megjelenési év
2024 - újdonságok
(16)
2023
(23)
2022
(12)
2019
(1)
2018
(3)
2017
(1)
Szűrés

Egy LEGO® ház végtelen lehetőséget kínál a kreativitásra és a mérnöki leleményességre. Ez az építőkészlet nemcsak a térbeli képzelőerőt és a finommotoros készségeket fejleszti, hanem a gyerekek és felnőttek számára is órákig tartó szórakozást nyújt saját álomotthonuk megépítéséhez. Az egyszerű szerkezetektől az összetett építészeti gyöngyszemekig egy-egy LEGO® ház kapu a képzelet világába. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válhat a képzeletbeli otthonod valósággá.

Tovább

Hogyan választható ki a megfelelő LEGO® ház?

A LEGO® házak kiválasztásakor feltétlenül figyelembe kell venni néhány kulcsfontosságú paramétert, például az építő életkorát, érdeklődési körét és építési készségét. A fiatalabb gyermekek számára az egyszerűbb, nagyobb elemeket és kevesebb darabot tartalmazó készletek ideálisak, amelyek ösztönzik az alapvető motoros készségeket és a képzelőerőt. A tematikus irányultság is fontos tényező - míg egyes készletek a történelem vagy a filmek rajongóinak tetszenek, mások egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy az alapoktól kezdve felépítsék saját álomházukat. A LEGO® házak tehát nem csupán játékok, hanem az építő kreativitásának, műszaki gondolkodásának és képzelőerejének fejlesztésére szolgáló eszközök.

Álmaid LEGO® háza elérhető közelségben van, csak válassz egy tematikus készletet

A LEGO® házak kínálatában számos olyan készletet találsz, amelyek egyedi élményeket és történeteket közvetítenek minden korosztály számára. Az idilli családi házaktól kezdve a barátsággal teli házakon át a faházban vagy kerekeken való kalandokig minden LEGO® ház készlet lehetőséget nyújt az élet és a természet különböző aspektusainak felfedezésére. A LEGO® így egy kreativitással és tanulással teli világra nyitja meg az ajtót, amely nemcsak szórakozást, hanem oktatási értéket is kínál.

  • A LEGO® Családi ház bepillantást nyújt az idilli életbe egy modern lakásban, ahol a családtagok együtt tölthetik az időt egy otthonos környezetben.
  • A LEGO® Barátság lombház egy olyan világba invitál, ahol harmónia, együttműködés és végtelen játék uralkodik, miközben hangsúlyozza az erős kapcsolatok fontosságát.
  • A LEGO® Tengerparti ház szörfösöknek a vízparton való pihenésre invitál, napfényben, homokban és hullámokban gazdag tájat kínál, és lehetővé teszi, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsetek el a nyaralás során.
  • A LEGO® Erdei házikó a természet szerelmeseinek nyújt menedéket, békés helyet biztosít a város nyüzsgése elől, és erdei élményt nyújt.
  • A LEGO® Lombház új szintre emeli a kreativitást, lehetővé téve az építők számára, hogy kalandokat fedezzenek fel a fák koronái között és szórakozzanak.
  • A LEGO® Mobil miniház kiterjeszti a látóköröket, lehetővé téve az utazást és új helyek felfedezését, bárhová is vezet az utad.

i

A közös építkezés erősítheti a családi kötelékeket és ösztönözheti a csapatmunkát, ezért érdemes olyan LEGO® ház mellett dönteni, amely bőséges teret biztosít a családdal vagy barátokkal való együttműködésre, különösen, ha egy gyerekcsoportról van szó.

Melyik sorozatból tervezed a LEGO® házadat?

Mint már láthattad, a LEGO® házak típusok és stílusok széles választékával büszkélkedhetnek, így minden korosztály építkezhet, hogy megvalósíthassa építészeti álmait. A klasszikus családi házaktól kezdve az impozáns kúriákon át a modern építészeti gyöngyszemekig, a LEGO® mindenki számára kínál valamit.

  • A népszerű sorozatok közé tartozik a LEGO® Creator sorozat, amely lehetővé teszi, hogy részletes, sok szobával és funkcionális elemmel ellátott házakat építsünk.
  • Léteznek tematikus készletek is, például olyan film- és könyvsorozatok házai, mint a Harry Potter vagy a Home Alone, amelyek az ilyen történetek rajongóinak biztosan tetszeni fognak.
  • A LEGO® Friends sorozat házai egy színes és részletes világot képviselnek, ahol a barátság, a kölcsönös támogatás és a kalandok uralkodnak. Minden egyes modell a kreativitás és a képzelet jegyében készült, és teret kínál a különböző történetek harmonikus környezetben való eljátszásához.
  • A modern építészet kedvelőinek ajánljuk a LEGO® Házat az Architecture sorozatból, amely világhírű építészek által tervezett valódi épületek lenyűgöző modelljeit tartalmazza, amelyeket saját otthonodban is megépíthetsz. Ezek az ikonikus épületek a világ megismerésének egyedülálló módját nyújtják.

LEGO city ház
LEGO® City

LEGO Harry Potter ház
LEGO® Harry Potter

LEGO lombház
LEGO® Ideas

Szerezd meg a LEGO® házat a filmből

A népszerű filmek és tévéműsorok LEGO® ház modelljei egyedülálló lehetőséget nyújtanak a rajongóknak, hogy kedvenc történeteiket egy teljesen új dimenzióban élhessék át. Az olyan blockbuster filmek és tévéfilmek által inspirált készletek, mint a Harry Potter, a Star Wars, az Encanto vagy akár a klasszikus Reszkessetek, betörők, lehetővé teszik az építők számára, hogy újraalkossák a képernyőn megszeretett ikonikus házakat és jeleneteket. Ezek a készletek jellemzően a népszerű helyszínek részletes és hiteles megjelenítését kínálják.

Éld át újra a varázslatos pillanatokat kedvenc filmjeid és tévéműsoraid LEGO® házaival.

Az animációs filmek rajongói számára itt van a LEGO® Madrigal család háza

Az Encanto című animációs film varázslatos otthona által inspirált LEGO® Madrigal család háza egy kolumbiai falu színeit és báját hozza el, ahol a Madrigal család minden tagja egyedi ajándékkal rendelkezik. Ez a LEGO® ház mozgó részekkel és rejtett szobákkal rendelkezik, amelyek felfedik a családtagok varázslatos képességeit, valamint díszes külső és belső terekkel, amelyek az Encanto világát keltik életre a kezed alatt.

i

LEGO® Home Alone ház: Szórakozz, mint a régi szép időkben

A LEGO® Reszkessetek, betörők! ház megörökíti azokat az ikonikus jeleneteket és csapdákat, amelyeket Kevin McCallister a népszerű karácsonyi filmben a tolvajok számára készített. A készlet tartalmazza McCallister házának részletes újraalkotását, olyan csapdákkal, amelyeket te magad állíthatsz be, valamint a főszereplők minifiguráit, amelyekkel felidézheted a film emlékezetes pillanatait.

Minden korosztálynak létezik LEGO® ház

A LEGO® ház lenyűgöző és kreatív módja annak, hogy a kisgyermekektől a felnőttekig minden korosztály fantáziáját és építési készségét fejlessze. A különböző korosztályoknak és érdeklődési köröknek megfelelő LEGO® készletek széles választékában mindenki megtalálhatja a képességeinek és kreatív irányultságának leginkább megfelelő készletet. A LEGO® ház tehát életkortól és érdeklődési körtől függetlenül mindenkinek kínál valamit. A lényeg, hogy az építők képességeinek, érdeklődésének és életkorának leginkább megfelelő készletet válasszanak.

  • A legfiatalabb építők számára 2 éves kortól kínálja a LEGO® a LEGO® DUPLO® termékcsaládot. Ezek a készletek nagyobb téglákat tartalmaznak, amelyek ideálisak a kis kezek számára, és segítik a motoros készségek és a koordináció fejlesztését. A LEGO® DUPLO® ház a biztonságot szem előtt tartva készült, és kellően strapabíró.
  • Ahogy a gyerekek nőnek, úgy fejlődnek a képességeik, és így a kisebb és összetettebb LEGO® darabokkal való munka képessége is. Az 5 és 12 év közötti gyermekek számára a LEGO® készletek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek a kalandos történetektől kezdve a különleges érdeklődési körökig számos témát kínálnak.
  • A LEGO® házak átfogó készleteket és speciális kiadásokat kínál, amelyeket idősebb gyermekek, tizenévesek, sőt felnőttek számára terveztek. Ezeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a haladó építési készségeknek és a részletes rekonstrukció, a mérnöki projektek vagy az építészeti modellek iránti érdeklődésnek.

LEGO Minecraft ház
LEGO® Minecraft

LEGO Architecture ház
LEGO® Architecture

LEGO családi ház
LEGO® Friends

Az Architecture sorozat LEGO® ház modelljei dekorációs elemként vagy gyűjtői tárgyként is szolgálhatnak.

LEGO® ház modelleket keresel lányoknak vagy fiúknak?

A LEGO® ház játékok olyan sokoldalú építőkészletek, amelyek a különböző korú gyermekek kreativitásának, finommotorikájának és problémamegoldásának ösztönzésére összpontosítanak. Napjainkban a LEGO® egyre inkább törekszik arra, hogy termékeiben lebontsa a hagyományos sztereotípiákat, hogy olyan játékokat kínáljon, amelyek minden gyermek számára alkalmasak, nemtől függetlenül. Mindazonáltal megfigyelhetők bizonyos preferenciák, amelyek egyes LEGO® házak készleteket vonzóbbá tehetnek a fiúk, míg másokat a lányok számára, bár az alapvető cél továbbra is az egyetemes játék és tanulás elősegítése. Nézzük meg részletesebben a házak céljának sajátosságait.

  • LEGO® fiúknak: A LEGO® ház készletek, amelyek jobban megfelelnek a fiúk hagyományos érdeklődési körének, gyakran tartalmaznak kalandos, akció- és felfedező elemeket. Ezek lehetnek szuperhős témájú házak, űrállomások vagy lovagvárak, amelyek aktív és stratégiai játékra ösztönöznek.
  • LEGO® lányoknak: A LEGO® Friends vagy a LEGO® Disney Princess termékcsaládok a lányok számára vonzóak lehetnek. Ezek a készletek gyakran a mesejátékra és a társas interakcióra összpontosítanak, és a belsőépítészet, az állatgondozás vagy a társas események révén ösztönzik a képzelőerőt.

i

Nem csak a LEGO® ház érhető el mindenki számára korlátok nélkül

Fontos megjegyezni, hogy a LEGO® házak és az összes LEGO® készlet alapvetően korlátok nélküli kreatív játékra készült. Hangsúlyozzák, hogy minden gyermek egyéni érdeklődése és fantáziája a kulcs. A LEGO® arra törekszik, hogy minden gyermeknek lehetősége legyen építeni, alkotni és elmesélni a saját történeteit, akár egy várat, akár egy stílusos házat választ.

Hány darabból készülhet a LEGO® házad?

A LEGO® házak különböző készleteket kínál, amelyek darabszáma 19 darabtól több mint 3000 darabig terjed, lehetővé téve az egyéni testreszabást minden korosztály számára, kezdők és haladók számára egyaránt. A kisebb, 19 és 500 darab közötti darabszámú készletek ideálisak a legkisebbek számára, és elősegítik az alapvető motoros készségeket, míg az 500 és 1500 darab közötti darabszámú középhaladó készletek részletesebb konstrukciókat kínálnak a gyermekeknek és a középhaladó építőknek.

A haladó és felnőtt építők számára a LEGO® bonyolult, 1500-3000 vagy annál több darabból álló projekteket kínál, amelyek haladó építési készségeket igényelnek, és általában időigényesebbek.

Vedd figyelembe a LEGO® ház méreteit

Egy LEGO® ház mérete nagymértékben változhat, hogy megfeleljen a különböző igényeknek és az építők rendelkezésére álló helyeknek. Egy LEGO® ház akár 41 cm magas is lehet, ami lehetővé teszi a részletes és jellegzetes kialakítást, amely bármilyen térben dominál. A szélessége elérheti a 46 cm-t, ami széles és kiterjedt építmények létrehozására ösztönzi az építőket, míg a maximális 28 cm-es mélység térben érdekes és gazdagon berendezett belső terek létrehozására ösztönöz. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy a LEGO® házak elég nagyok legyenek az összetett és kreatív játékhoz, miközben a legtöbb játéktérbe is beférnek.

i

Szeretnél egy megfizethetőbb LEGO® házat vásárolni? Az Outlet oldalunkon kipróbált és bevált termékeket kínálunk számodra, garanciával, megfizethető áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Gabby babaháza sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 498 db építőelem van
27 990 Ft

2.
LEGO® City Rendőrkapitányság 60316 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 668 darab építőelem van
21 990 Ft

3.
LEGO Architecture Szabadság-szobor 21042 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Architecture sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagolásban 1685 db építőelem van
31 390 Ft

Még több
56 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
LEGO® Harry Potter™ A Roxfort™ kastély bagolyháza 76430
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 364 darab építőelem van
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76430
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 29×
LEGO® Gabby babaháza játékok 10788 Gabi babaháza
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Gabby babaháza sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 498 db építőelem van
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10788
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 43×
LEGO Architecture Szabadság-szobor 21042
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Architecture sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagolásban 1685 db építőelem van
31 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21042
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 29×
LEGO® Architecture A gízai nagy piramis 21058
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Architecture sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 1476 db építőelem van
47 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21058
4,7
LEGO® Disney Az elvarázsolt lombház 43215
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Disney sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1016 db építőelem van
56 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO43215
4,9 38×
LEGO® City Rendőrkapitányság 60316
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 668 darab építőelem van
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60316
4,9 13×
LEGO® Jurassic World Giganotosaurus és therizinosaurus támadás 76949
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Jurassic World sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 810 db építőelem van
47 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76949
5,0 11×
LEGO® Friends Kutyamentő központ 41727
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Friends sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 617 darab építőelem van
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO41727
5,0 15×
LEGO® Ideas Lombház 21318
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Ideas sorozat, megjelenés éve 2019, a csomagolásban 3036 darab építőelem van
76 020 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21318
4,9 12×
LEGO® Architecture Szingapúr 21057
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO® Architecture sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 827 darab építőelem van
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21057
5,0
LEGO® Creator 3-in-1 Otthonos ház 31139
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Creator 3in1 sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 808 db építőelem van
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO31139
4,8 44×
LEGO Architecture Párizs 21044
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 12 éves kortól, LEGO® Architecture sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 649 darab építőelem van
15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21044
5,0 17×
LEGO® City Tűzoltás és rendőrségi hajsza 60319
LEGO - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 295 darab építőelem van
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60319
4,9 11×
LEGO® Minecraft® 21254 A tengerparti teknősház
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 234 db építőelem van
8 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21254
5,0
LEGO® Friends Heartlake City közösségi központ 41748
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Friends sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1513 darab építőelem van
49 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO41748
5,0
LEGO® DREAMZzz™ Fantasztikus lombház 71461
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® DREAMZzz sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1257 darab építőelem van
35 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71461
5,0
LEGO® Harry Potter™ Hagrid kunyhója: Egy váratlan látogatás 76428
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 896 darab építőelem van
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76428
5,0
LEGO® Classic 11035 Kreatív házak
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok
18 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO11035
5,0
LEGO® DUPLO® Rendőrkapitányság és helikopter 10959
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 40 darab építőelem van
17 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10959
3,3
LEGO® Creator 3 v 1 31141 Főutca
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Creator 3in1 sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 1459 darab építőelem van
47 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO31141
5,0
LEGO® Friends Autumn háza 41730
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Friends sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 853 darab építőelem van
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO41730
4,9 14×
LEGO® Icons A Mikulás látogatása 10293
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 1445 db építőelem van
44 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10293
5,0
LEGO® Animal Crossing™ 77050 Nook’s Cranny és Rosie háza
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Animal Crossing™ sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 535 darab építőelem van
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO77050
5,0
LEGO® DUPLO® 10416 Állatok gondozása a farmon
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok
19 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10416

LEGO házak

LEGO házak

A LEGO házak kategóriában összesen 56 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO házak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO házak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO házak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO házak vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ