30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO® Ideas 21319 Central Perk

Termékkatalógus
LEGO® Ideas 21319 Central Perk
5,0 68 értékelés
LEGO - gyerekek és felnőttek számára, ajánlott: 16 éves kortól, Ideas sorozat, megjelenési év: 2019, 1070 db elemből áll
Kód:  LO21319 Termékszám:  5702016603842 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO® Ideas 21319 Central Perk

A LEGO Ideas kollekció a LEGO rajongók saját ötleteit és terveit kelti életre. Ez azt jelenti, hogy bárki megtervezheti a saját eredeti készletét bármilyen témáról is legyen szó. A képzeletnek semmi sem szabhat határt! Éppen ezért a LEGO Ideas készletek teljesen eredetiek, amelyek lehetnek a való világ vagy a képzeletvilágának részei is. A LEGO játékkészlet fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt a játék során. Más készletekhez viszonyítva a LEGO készlet szilárdságot, színtartósságot és méretbeli precizitást kínál, így garantálja az elemek könnyű összerakását és szétszedését. Hidd el, ez a játék valóban generációkon át kitart.

A LEGO Ideas Central Perk főbb jellemzői

  • LEGO Ideas sorozat - Ötletek és dizájnok az építőkészletek rajongói számára
  • Eredeti feldolgozás
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és támogatja a fantáziát 
  • Finom motoros készségek gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül, vagy akár az egész családdal együtt is
  • A Central Perk építőkészlet 1070 darabot tartalmaz
  • 16 éves kortól ajánlott

LEGO Ideas 21319 - Central Perk

Tudod, hogy mi az a Central Perk? Amennyiben igazi rajongója vagy a kultikus Jóbarátok sorozatnak, erre a kérdésre minden bizonnyal igen a válaszod! Ez az a kávézó, ahol Ross, Chandler, Joey, Phoebe, Monica és Rachel gyakran találkoztak. A LEGO építőkészlet 25 éves évfordulója alkalmából most Te is megépítheted ezt a saját otthonodban. ACentral Perk kávézó számos kifinomult részletet kínál - eltávolítható kanapé karosszékkel és két székkel, a színpad ahol Phoebe énekelt és játszott a gitáron, a bár pulttal és kávéfőzővel, a kassza és még sok más.

Minden karakter a saját jellegzetes tartozékával érkezik

Emellett a LEGO figurákat is biztosan felismered, ugyanis mindegyik figura a saját, rá jellemző kiegészítőjével érkezik. Pontosabban Ross a kulcsaival, Rachel egy tálcával és egy kávésbögrével, Monica egy muffinnal, Joey egy pizzás dobozzal, egy szelet pizzával és egy férfi táskával, Phoebe pedig a gitárjával jön, éstermészetesen Gunther sem maradhat el a seprővel. Fogadd el ezt a kellemes meghívást és ülj be a LEGO Central Park kávézóba az összes barátoddal, miközben felidézitek a kedvenc jeleneteiteket.

Csomag tartalma:
7 minifigura: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chander, Ross, Gunther
Építőkocka a kávézó, az eltávolítható kanapé, karosszék, két szék, asztal, pult és kávéfőző, pénztárgép, keksz és poharak, menü, pódium, zöld oszlopok, állvány, logó, ajtó ésreflektorok megépítéséhez
Kiegészítők: kulcsok, tálca és kávésbögre, muffin, pizzás doboz, pizzaszelet, táska, gitár, seprű, újság, 15 kávésbögre, foglalt jel, 3 váza, összeszerelhető virágok
Brosúra instrukciókkal és információ a szerzőről

Méretek:
11 x 29 x 22 cm


Paraméterek

Alsó korhatár
16 éves kortól Kész!
Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
1 070 db Kész!
Sorozat
LEGO® Ideas Kész!
Téma
Építmények, Házak Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
16 éves kortól Kész!

Részletes információk

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
1 070 db Kész!
Sorozat
LEGO® Ideas Kész!
Téma
Építmények, Házak Kész!
Megjelenési év
2019 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO® Ideas 21319 Central Perk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO® Ideas 21319 Central Perk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO® Ideas 21319 Central Perk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO® Ideas 21319 Central Perk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO® Ideas 21319 Central Perk.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ