Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LEGO® alaplapok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(4)
Szűrés

A LEGO® alaplapok minden LEGO®-rajongó számára nélkülözhetetlen építőelemek. Ezek a LEGO® alapok nemcsak szilárd alapot biztosítanak az építkezéshez, hanem a játéklehetőségeket is bővítik. A különböző méretű, színű és témájú LEGO® alapok segítségével a nappalit városi metropolisszá vagy titokzatos kastéllyá alakíthatod. Mindenki számára nélkülözhetetlenek, aki LEGO® kalandjait a következő szintre szeretné emelni. Mit kínál egy LEGO® alap?

Tovább

A LEGO® alaplap az épületeid alapját képezi

A LEGO® alaplap minden LEGO® gyűjtemény kulcsfontosságú része, a LEGO® alaplap a LEGO® világában a korlátlan kreativitás és innováció alapja. Ez a látszólag egyszerű, mégis nélkülözhetetlen kiegészítő lehetővé teszi, hogy az egyes LEGO® darabokat változatos és összetett jelenetekké építsd és kombináld, megnyitva ezzel az utat a legambiciózusabb projektek megvalósításához is. A LEGO® alaplapok segítségével minden építő nemcsak szilárd és stabil alapokat kap az alkotásaihoz, hanem egy módot is, hogy biztonságosan tárolja és bemutassa az építményeit.

A LEGO® alaplap készleteknek köszönhetően minden LEGO® rajongó könnyedén mozgathatja modelljeit anélkül, hogy az összerakásukkal töltött órák kemény munkáját kellene feláldoznia. A LEGO® alaplapok ideális megoldások azok számára, akik szeretnék megmutatni alkotásaikat vagy megosztani őket másokkal anélkül, hogy félniük kellene a sérüléstől vagy a széteséstől.

A LEGO® DUPLO® alap kompatibilis a klasszikus darabokkal?

A LEGO® DUPLO® alap tökéletes alapot biztosít a kis építők számára, lehetővé téve számukra, hogy a DUPLO® téglákat egymásra rakva különféle jeleneteket és építményeket hozzanak létre. A hagyományos méretű téglákkal való kompatibilitásának köszönhetően a DUPLO® alapok szélesebb körben is használhatók, így végtelen kreatív lehetőségek előtt nyitva meg az utat. Az optimális eredmény és a biztonság érdekében azonban ajánlott a használt építőkockák méretének és típusának leginkább megfelelő alapot választani. A LEGO® DUPLO® a nagyobb méretű téglákkal kifejezetten a legkisebbek számára készült.

i

Bármilyen LEGO® alaplap használható

A LEGO® arra törekszik, hogy építőkockái minél sokoldalúbbak legyenek. Szinte minden darab, beleértve a különböző sorozatú LEGO® alaplappokat is, kombinálható, hogy a fantáziád által inspirált modelleket alkothass. Ez a megközelítés nemcsak a minden korosztályú felhasználók kreativitását támogatja, hanem a tervezés és az építés során is korlátlan lehetőségeket biztosít.

Melyik LEGO® alaplap fajtát szeretnéd?

A kínálat igazán változatos, mindenki számára létezik egy LEGO® alaplap, bármilyen elképzelésről legyen is szó. Az alapok választéka a kisebbektől kezdve, amelyek ideálisak kompakt projektekhez, egészen a nagyméretűekig terjed, amelyek hatalmas munkafelületet biztosítanak a legambiciózusabb ötletek megvalósításához. Az alapok színei és mintái egy másik szempont, amely lehetővé teszi, hogy az épületet részletesen egy adott témához vagy ötlethez igazítsd, ami különösen hasznos az olyan tematikus projekteknél, mint a városi jelenetek, űrállomások vagy fantázia tájak.

LEGO alaplap zöld
Zöld alap

LEGO alaplap kék
Kék alap

LEGO alaplap szürke
Szürke alap

LEGO alaplap fehér
Fehér alap

Minden egyes LEGO® alaplap gondosan kidolgozott, hogy kiegészítse és kibővítse az építőelemekben rejlő kreatív lehetőségeket, így felbecsülhetetlen értékű eszköz mindazok számára, akik LEGO® alkotásaiknak hiteles és magával ragadó megjelenést szeretnének kölcsönözni.

Mekkora LEGO® alaplapok kaphatók?

Tudod már, hogy mekkora legyen a LEGO® alaplap? Egy nagy alap rengeteg helyet kínál az építési projektek széles skálájának megvalósításához, az egyszerű szerkezetektől a sok helyet igénylő, összetett modellekig. Egy elég nagy alappal az építők szabadjára engedhetik kreativitásukat és fantáziájukat anélkül, hogy a helyhiány korlátozná őket. Ez különösen fontos olyan összetett projekteknél, amelyek nagy jeleneteket vagy egész épületeket foglalnak magukban. A nagyméretű LEGO® alaplapok azt is megkönnyítik, hogy több gyermek együtt játsszon, így bőséges helyet biztosítva alkotásaiknak, és ösztönözve az együttműködést és az ötletek megosztását.

  • A 32×32-es LEGO® alaplap ideális kisebb projektekhez vagy olyan részletesebb jelenetek alapjául, amelyek nem igényelnek nagy felületet.
  • A 38×38-as LEGO® alaplapok remek kompromisszumok azoknak, akik közepes méretű munkafelületet keresnek kreatív alkotásaikhoz.
  • A 48×48-as LEGO® alaplap bőséges helyet biztosít közepes és nagyméretű építményekhez, így könnyen beilleszthető egy nagyobb LEGO® városba.
  • Az 50×50-es LEGO® alaplapok hatalmas helyet kínálnak nagyméretű építmények létrehozásához, ideálisak nagyobb projektekhez és összetett városi jelenetekhez.
  • A 100×100-as LEGO® alaplap a gigantikus projektekhez nyújt tökéletes alapot, lehetővé téve, hogy méret- és léptékkorlátozás nélkül építkezz.

A LEGO® alaplap többféle kivitelben kapható

Néhány készletet egy speciálisan kialakított LEGO® alaplap egészít ki. Az ezeken az LEGO® alaplapokon található utak, kereszteződések, vágányok és más jellegzetes elemek életre keltik alkotásaidat, és extra kalandot nyújtanak. Kifejezetten színes LEGO® alapot szeretnél? Szürke, kék, zöld, barna - a választék sokféle. Válaszd a készleted színeihez igazodva. A legkisebb építők számára egy LEGO® DUPLO® alap segít a kezdésben.

LEGO alaplap
LEGO® alaplap 48 × 48

LEGO alaplap
LEGO® DUPLO® alaplap

LEGO alaplap 32x32
LEGO® alap 32 × 32

LEGO alap
LEGO® út alap

i

Speciális LEGO® út alap

A LEGO® úti alapok nélkülözhetetlen kiegészítő mindazok számára, akik autentikus külsőt szeretnének adni városuknak. Az előre nyomtatott útjelző táblákkal, gyalogátkelőhelyekkel és különböző típusú utakkal a fiatal és idősebb építők valósághű városi jeleneteket hozhatnak létre. A LEGO® úti alapokkal a gyerekszoba gyorsan sűrűn lakott metropolisszá alakulhat.

Végtelen színlehetőségek a LEGO® alaplapok segítségével

A LEGO® alap színei kulcsszerepet játszanak az építési és tervezési folyamatban. A parkok és kertek füves területeit tökéletesen utánzó zöld alapoktól kezdve a vízfelületeket idéző kék alapokon át a városi utak és járdák kialakításához ideális szürke alapokig. A színek széles választékával a LEGO® építők pontosan meghatározhatják a jeleneteik környezetét, életre keltve azokat, fokozva azok realizmusát és vizuális vonzerejét. Az alapok színei így egy olyan világra nyitnak ajtót, ahol az egyetlen korlátot az építő saját fantáziája jelenti.

  • A fekete LEGO® alaplap elegáns és kifinomult alapot biztosít modern építészeti alkotásokhoz vagy sötétebb témájú jelenetekhez.
  • A szürke LEGO® alaplapok népszerű választások a városi és ipari jelenetek építéséhez, köszönhetően annak, hogy a betont vagy az aszfaltot utánozzák.
  • A zöld LEGO® alaplap ideális a LEGO világodban burjánzó kertek, erdők vagy más természeti jelenetek létrehozásához.
  • A kék LEGO® alaplapok tökéletes alapot biztosítanak vízi jelenetek, például tavak, folyók vagy tengeri tájak építéséhez.
  • A barna LEGO® alaplap ideális olyan természeti jelenetek, például hegyvidéki tájak vagy faházak megalkotásához.
  • A fehér LEGO® alap nagyszerű téli jelenetekhez vagy futurisztikus és modern építmények alapjául.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO® Classic Kék alaplap 11025 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 1 db építőelem van
2 990 Ft

2.
LEGO® Classic Fehér alaplap 11026 Szállításra kész 2 db
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 1 darab építőelem van
3 090 Ft

3.
LEGO® Classic Zöld alaplap 11023 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1 db építőelem van
3 090 Ft

4 termék
5,0 35×
LEGO® Classic Kék alaplap 11025
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 1 db építőelem van
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO11025
4,9 34×
LEGO® Classic Zöld alaplap 11023
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1 db építőelem van
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO11023
4,9 26×
LEGO® Classic Szürke alaplap 11024
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 1 darab építőelem van
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO11024
4,8 36×
LEGO® Classic Fehér alaplap 11026
LEGO - gyerek, ajánlott 4 éves kortól, LEGO® Classic sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 1 darab építőelem van
3 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LO11026

LEGO® alaplapok

A LEGO® alaplapok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO® alaplapok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO® alaplapok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO® alaplapok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO® alaplapok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ