Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Harry Potter és Legendás állatok 71022 Minifigura

Termékkatalógus
LEGO Harry Potter és Legendás állatok 71022 Minifigura
5 4 értékelés
Építőjáték - 8 db, 5 éves kortól ajánlott
Kód:  LO71022 Termékszám:  5702016265491 Gyártó honlapja:
LEGO Harry Potter és Legendás állatok 71022 Minifigura Megszűnt

LEGO Harry Potter és Legendás állatok 71022 Minifigura

Talán a LEGO a legnépszerűbb játék fiúk és lányok körében egyaránt. A legkülönfélébb építőelemekkel és figurákkal a kis építőmunkások hosszú órákon keresztül elszórakoztatják magukat. A gyűjthető minifigurák LEGO Harry Potter és a Legendás állatok 71022 exkluzív limitált kollekciója a fiatal varázsló történetének minden rajongóját megörvendezteti. A meglepetés csomagban    a Harry Potter és a legendás állatok kultikus film 22 karaktere közül 1 található, például Albus Dumbledore, Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy és Voldemort.  

LEGO Harry Potter és a Legendás állatok 71022 minifigura főbb jellemzői

  • Gyűjthető minifigura meglepetés csomagban
  • 1 db a Harry Potter és a Legendás állatok 22 karakteréből 
  • Exkluzív limitált kiadás
  • Különleges kiegészítők és jelmezek
  • Gyűjtőknek szóló szórólap
  • Praktikus talapzat

Újabb nagyszerű darab a gyűjteménybe

Minden csomag tartalmaz egy gyűjtőknek szóló szórólapot, egy praktikus talapzatot és egy vagy több tartozékot. Olyan különleges jelmezre és kiegészítőkre számíthatsz, mint például a Harry láthatatlanná tévő köpenye, aranycikesz, Voldemort kígyója Nagini, Göthe Orrontó Furkásza és bőröndje. A játék  5 éves kortól ajánlott. Meglepetés, hogy kit találsz a csomagodban. Gyűjtsd a LEGO Harry Potter és a Legendás állatok minifigurák sorozat darabjait és hozz létre egyedi gyűjteményt!

Csomag tartalma:

  • minifigurák
  • tartozékok
  • szórólap
  • talapzat

Figyelmeztetés:
Mindegyik meglepetés csomag csak a 22 karakter egyikét tartalmazza. Sajnos nem tudunk teljesíteni konkrét minifigurára  vonatkozó kéréseket. Ha több zsákbamacskát vásárolsz, akkor két vagy több azonos minifigurát is kaphatsz.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Harry Potter a Fantastická zvířata 71022 Minifigurka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Harry Potter a Fantastické zvieratá 71022 Minifigúrka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Minifigures Harry Potter und Phantastische Tierwesen 71022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Minifigures Harry Potter und Phantastische Tierwesen 71022.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ