Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Ninjago 70638 - Katana V11

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70638 - Katana V11
5 5 értékelés
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 7 év, 257 építőelem, NINJAGO LEGO sorozat
Kód:  LO70638 Termékszám:  5702016108897 Gyártó honlapja:
LEGO Ninjago 70638 - Katana V11 Megszűnt

LEGO Ninjago 70638 - Katana V11

A LEGO Ninjago gyermekedet azonnal a kalandok világába repíti, és több órás szórakozást kínál. A Ninjago sorozatot a híres és kedvelt TV-sorozat ihlette, amelyben a bátor nindzsák küzdenek és védelmezik a világukat az ellenség ellen. Gyermeked imádni fogja az ismert karaktereket és a Spinjitzu játékot. Az építőjáték serkenti a képzelőerőt és a fantáziát, ösztönzi a kreativitást. A készlet 7–14 év közötti gyermekeknek ajánlott.

A LEGO Ninjago 70638 legfontosabb jellemzői

  • A készlet 7–14 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • Egy akciókkal és kalandokkal teli világ
  • A LEGO TV-sorozat ihlette
  • Izgalmas küzdelem a nindzsák ellenségei ellen
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finommotorikus készségeket
  • A Katana V11 készlet 257 építőelemet tartalmaz

LEGO Ninjago - Katana V11

Luke Cunningham a csatorna mentén száguld motorkerékpárján, és már csaknem eltűnik a szem elől ... de te el tudod őt kapni Kai és tökéletesen felszerelt Katana V11 csónakja segítségével! Csak állítsd a csónakot gyors módba, majd amikor Luke mellé értek, hajtsd ki a gyorsítókat és aktiváld a támadó módot. Így azonnal elérhetővé válik a rugós működtetésű kilövő, amellyel megállíthatod Luke-ot. A teljes győzelemhez fogd Kai katanáját, és készülj fel egy kegyetlen párbajra. Vajon ki nyer majd? A fantáziának semmi sem szab határt - ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

A készlet tartalma:
2 minifigura - Kai és Luke Cunningham
- Katana V11 csónak gyors és támadó móddal, nyitható vezetőfülke, kihajtható gyorsítók, 2 rejtett rugós működtetésű kilövő, nyitható tároló, arany színű nindzsa kard, átlátszó lángot kilövellő kipufogó
- városi motor a minifigurához való üléssel és áttetsző lángot kilövellő kipufogóval
- fegyverek – Kai 2 katanája és Luke Cunningham katanája

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago 70638 - Katana V11
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70638 Katana V11. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70638 Katana V11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70638 Katana V11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70638 Katana V11.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ