A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

LEGO Ninjago 70736 Attack of the Morro Dragon

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70736 Attack of the Morro Dragon
5 4 értékelés
Építőjáték 658 darab, az ajánlott korosztály 8-14 év
Kód:  LO1045 Termékszám:  5702015347334 Gyártó honlapja:
LEGO Ninjago 70736 Attack of the Morro Dragon Megszűnt

LEGO Ninjago 70736 Attack of the Morro Dragon

A tervezők megtámadják a sárkányt Morro másik egy sor népszerű LEGO Ninjago sorozat, amely örömet a szíve minden fiú. Légy ura Spinjitzu és a mester az ősi és erős harcművészet, amelyben a nindzsák tornádó mozog ugyanabban az időben vezérlő a négy elem: tűz, jég, a föld és a villám. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. 

Riasztás - Morro készített zöld ninja, és most a hátán hatalmas sárkány rohan a támadás a sír az első Spinjitzu mester az uralkodó lefoglalt kristály. Összefognak Kai és Jay és Ninja fúvókák megtámadják a sárkányt, akit gonosz zöld ninja szabályozza az irányt a bejáratnál, hogy a sír a kézben az ominózus lánc. Kerüljük harapós állkapcsa a sárkány, valamint éhes Skreemerům akik megpróbálják viszont a ninja hős a szellemekben. Použijte meče větru a veškeré umění nindžů a překazte upírským nájezdníkům krádež vladařského krystalu. A készlet tartalma 6 minifigurát a fegyverek és kiegészítők: Kai, Jay, Evil zöld ninja mester Wrayth láncok, hátborzongató és kísérteties harcos Cowler harcos Yokai.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago 70736 Attack of the Morro Dragon
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70736 Útok draka Morro . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70736 Útok draka Morro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70736 Angriff des Moro-Drachens. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70736 Angriff des Moro-Drachens.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ