Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

LEGO Ninjago 70737 Titan Mech Battle

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70737 Titan Mech Battle
4,5 2 értékelés
Építőjáték 754 darab, az ajánlott korosztály 8-14 év
Kód:  LO1046 Termékszám:  5702015347341 Gyártó honlapja:

LEGO Ninjago 70737 Titan Mech Battle

LEGO titáni harcot a robotok másik egy sor népszerű Ninjago sorozat, amely örömet a szíve minden fiú. Légy ura Spinjitzu és a mester az ősi és erős harcművészet, amelyben a nindzsák tornádó mozog ugyanabban az időben vezérlő a négy elem: tűz, jég, a föld és a villám. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. 

Připravte se na konečnou bitvu robotů, ve které se utká Zaneův Titánský robot s robotem Mistra čepele Banshy - Mech-ensteinem. Zane ül a pilótafülkében, és állítsa be a karok, a lábak és a törzs egy forgó csodálatos harci helyzetben. Lődd le a forgatás, és elkerülni a hatalmas négyen kardok Mech-Einstein. Akkor megy a harc a levegőben - segít további rakétahajtómű.

Együtt Jay és namelyeket přispěchejte erősíteni Zane hordozórakéta indítja a karabinerek, és próbálja, hogy lerombolja a szörnyű robot a földön. Használja ki a nagy ninja fegyvereket, hogy elsajátítsák kasza Ghoultar bejutni a sír Samurai X, és ellopta a kard levegő. Sada obsahuje 5 minifigurek s různými zbraněmi a doplňky: Zane, Jay, Nya, Mistr kosy Ghoultar a Mistr čepele Bansha.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago 70737 Titan Mech Battle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70737 Bitva s titánskými roboty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70737 Bitka s titánskými robotmi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70737 Titanroboter gegen Mech-enstein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70737 Titanroboter gegen Mech-enstein.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ