Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LEGO Ninjago

Termékkatalógus
LEGO Ninjago
5 1 értékelés
Gyerek hátizsák - Méret: 240 x 330 x 130 mm
Kód:  HRAa8983 Termékszám:  5711013035648

LEGO Ninjago

Csak kapkodod a fejed, hogy mekkora a választék a gyerek hátizsákoknál? Nem tudod eldönteni, melyik lenne legjobb egy kisfiúnak az utazáshoz vagy a hétvégi kiránduláshoz? Ez a Lego gyermek hátizsák - melyen Ninja Kai látható, két arany katanával a kezében - minden igényt kielégít majd. Kai egy bátor piros tűz ninja, aki Ignaciából származik. A hátizsákot piros alapon fekete minta díszíti. 24 x 33 x 13 cm méretének köszönhetően, könnyen és jól pakolható.

5 ok, amiért érdemes ezt a hátizsákot választanod

  • Biztonságos a gyermekek számára
  • Kényelmes, párnázott pántok
  • Praktikus tárolórekesz a kulacsnak vagy papucsnak
  • Kifejezetten könnyű hátizsák
  • Tetszetős design
  • Tömeg: 250 g

Gyermekeid imádni fogják 

Modern design, menő minta, élénk, jellegzetes színvilág praktikus fekete alapon... Rengeteg érv amellett, hogy ez a hátizsák legyen az útitárs. De ha ez nem lenne elég, akkor meggyőznek majd a további jellemzői! Párnázott vállpántjai a lehető legkényelmesebbek és könnyedén beállíthatóak. Ezenkívül, a mellheveder maximális stabilitást biztosít. A biztonság érdekében minden oldalán fényvisszaverő elemekkel látták el. A nagy rekeszen kívül az oldalán kisebb, hálós zsebek találhatóak. Ebbe könnyen befér egy 0,5 literes ivóvizes palack.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ