A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

LEGO Ninjago Iskolatáska készlet Jay nagy, 2 részes

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Iskolatáska készlet Jay nagy, 2 részes
3,0 1 értékelés
Iskolai felszerelés - Ez magában foglalja a hátizsákot és egy batyut, méretei: 290 x 400 x 230 mm, térfogat: 28 L, tömeg: 840 g
Kód:  HRAa9001 Termékszám:  5711013027407 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Iskolatáska készlet Jay nagy, 2 részes Megszűnt

LEGO Ninjago Iskolatáska készlet Jay nagy, 2 részes

A gyermekének egy új iskolatáskára van szüksége? Vegyen neki egy elegáns hátizsákot LEGO mintával, amely a minőségi kivitelezésének és vízlepergető anyagának köszönhetően taszítja a szennyeződéseket, még a leggondatlanabb viselkedés se árt neki. A hátizsák állítható vállpántokkal rendelkezik, így minden korosztálynak alkamas, és hála a fényvisszaverő részeinek, szintén növeli a gyermeke biztonságát. 

Legfontosabb jellemzői

  • Méretek: 29 × 40 × 23 cm
  • Térfogat: 28 L
  • Tömeg: 840 g
  • Vízálló anyag
  • Fényvisszaverő elemek
  • Állítható pántok
  • Anyaga: 100% poliészter

Egyedi design

Ha a gyermek szereti a LEGO Ninjago karaktereit, biztos szeretni fogja ezt a hátizsákot is, amely lehetővé teszi, hogy a kedvenc hősei mindig vele legyenek, amely könnyebbé teszi a mindennapi utat az iskolába. 

Ráadásul, a táska a jellegzetes színének és főleg a fényvisszaverő részeinek köszönhetően, növeli a gyermeke biztonságát, amikor a városban közlekedik. Elvesztése esetére egy névcimke is jár hozzá, amelyre megadhatja a nevét és elérhetőségét.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Iskolatáska készlet Jay nagy, 2 részes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Jay large 2-dílný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Jay Large 2-dielna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay large 2-teilig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay large 2-teilig.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ