A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 darabos szett

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 darabos szett
Iskolatáska - tornazsákkal, méret: 28 × 41 × 20 cm, tömeg: 830 g
Kód:  HRAif4623 Termékszám:  5711013040512 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 darabos szett Megszűnt

LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 darabos szett

LEGO Ninjago Jay Maxi iskolatáskával a hátukon már az első osztályos általános iskolás kisdiákok is örömmel fognak iskolába járni. A népszerű mesehős, Jaye figurájával díszített táska tömege mindössze 830 g, így a legkisebb iskolások számára is alkalmas. Könnyített szerkezetét, illetve anatómiai kialakítású hátlapját úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a gerinc vonalához, valamint optimálisan ossza el a terhet. Állítható, párnázott vállpántjai, illetve a mellkasi öv csökkentik a vállakat és a nyakat érő terhelést. Az iskolatáskához tornazsák is tartozik, amely klip segítségével a táskához erősíthető.

Fő sajátosságok

  • iskolatáska LEGO hősök motívumával
  • könnyített szerkezet
  • ortopedikus kialakítású hátlap
  • tökéletes tehereloszlás
  • alacsony tömeg
  • elegendő hely a tankönyveknek
  • szilárd műanyag alj
  • fényvisszaverő elemek a pántokon
  • termo-béléses zseb a tízórais doboznak
  • minőségi kidolgozás
  • modern design
  • a csomag tartozéka egy tornazsák

Bőséges rakodótér

A Ninjago Jay Maxi iskolatáska fedelét műanyag zárral látták el, ez alatt helyezkedik el a tolltartó számára kialakított speciális zseb, illetve két nagyobb cipzáras zseb, amelyek ideálisak A4-es méretű tankönyvek és táblák tárolására. Természetesen nem hiányzik az apró holmik tárolására alkalmas kis zseb, illetve a nehezebb tárgyak esetén használandó gumi öv sem, amelyet rendkívül praktikusan, a hátszerkezetnél helyeztek el az optimális tehereloszlás érdekében. A tízórai elrejtésére az elülső termo bélésű zseb alkalmas, míg az üdítős üveg az oldalsó hálós zsákban tartható. A táska belsejében kis névkártya, órarend, valamint lekapcsolható kulcstartó található.

Minőségi kidolgozás

A táska alja rendkívül ellenálló műanyagból készült, amely megóvja a hátizsák alsó részét és sarkait a sérüléstől, így nem koszolódik. Szilárd alsó részének köszönhetően a táska remekül megtartja a formáját, és kinyitása után szépen áll. A táska felső részén található a kézi hordozásra szolgáló fogantyú. Mindezeken túl a szülők biztosan értékelni fogják a vállpántokon elhelyezett fényvisszaverő elemeket, amelyek gondoskodnak gyermekük nagyobb biztonságáról.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 darabos szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 dílný set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 dílný set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay Maxi - 2 dílný set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ