Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Ninjago Lloyd Easy

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Lloyd Easy
Iskolatáska - méret: 30 × 38 × 23 cm, a táska tömege: 790 g
Kód:  HRAif4665 Termékszám:  5711013047658 Gyártó honlapja:

LEGO Ninjago Lloyd Easy

A LEGO Ninjago Lloyd Easy iskolatáskával a hátukon már az első osztályos általános iskolás kisdiákok is örömmel fognak iskolába járni. A népszerű Ninja vezér, Lloyd motívumával díszített zöld-fekete táska tömege mindössze 840 g, így a legkisebb iskolások számára is alkalmas. Könnyű szerkezetének, illetve anatómiai kialakítású hátlapjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a gerinc vonalához, valamint a terhet optimálisan oszlatja el a hátgerincen. Állítható, párnázott vállpántjai, illetve a mellkaspánt csökkentik a vállakat és a nyakat érő terhelést.

A Ninjago Lloyd Easy iskolatáska legfontosabb jellemzői

  • iskolatáska LEGO hősök motívumával
  • könnyű szerkezet
  • ortopédiai kialakítású hátlap
  • tökéletes tehereloszlás
  • alacsony tömeg
  • elegendő hely a tankönyveknek
  • szilárd, merevített alj lábakkal
  • fényvisszaverő elemek a pántokon
  • elülső oldalon található tolltartó zseb
  • minőségi kidolgozás
  • modern design

Bőséges rakodótér

A zöld és fekete színkombinációjában kivitelezett Ninjago Lloys Easy iskolatáska fedelét műanyag zárral látták el, ez alatt helyezkedik el a tágas fő rekesz, amely ideális A4-es méretű tankönyvek és táblák tárolására. Természetesen nem hiányzik az elválasztó sem a nehezebb tárgyak tárolására, amelyet rendkívül praktikusan, a hátszerkezetnél helyeztek el az optimális tehereloszlás érdekében. A 2 oldalsó hálós zseb 0,5 l-es üdítős üveg tárolására alkalmas. A táska elülső részén egy kifejezetten tolltartónak kialakított zseb található. A táska belsejében kis névkártya, órarend, valamint lekapcsolható kulcstartó található.

Minőségi iskolatáska

A LEGO iskolatáska merevített alját műanyag lábakkal látták el a nagyobb stabilitás, a szennyeződések, illetve nedvesség elleni védelem érdekében. Szilárd alsó részének köszönhetően a táska remekül megtartja a formáját, és kinyitása után szépen áll. A táska felső részén található a kézi hordozásra szolgáló fogantyú. Mindezeken túl a szülők biztosan értékelni fogják a vállpántokon elhelyezett fényvisszaverő elemeket, amelyek gondoskodnak gyermekük nagyobb biztonságáról.

 

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!
Hosszúság/mélység
30 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Magasság
38 cm Kész!
Súly
840 g Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
30 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Magasság
38 cm Kész!
Súly
840 g Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Lloyd Easy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Lloyd Easy . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Lloyd Easy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Easy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Easy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ