Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes
4,0 1 értékelés
Iskolatáska - tornazsákkal, méret: 28 × 41 × 20 cm, súlya: 830 g
Kód:  HRAif4626 Termékszám:  5711013047634 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes Megszűnt

LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes

A LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolai hátizsákot a gyerekek szívesen viselik már az általános iskolában is. A harcos Ninja motívummal díszített hátizsák súlya mindössze 830 gramm, így alkalmas a legkisebbek első iskolai bevetésére is. Könnyű felépítésű, anatómiai szempontok szerint, légáteresztő anyagból kialakított hátsó fal, mely tökéletesen, kipárnázva követi a gerincet, és a tankönyvek súlyát egyenletesen oszlatja el. Állítható, párnázott vállpántok és mellkasi öv csökkentik a vállak és a nyak terhelését. A szett része egy tornázsák is, amely rögzíthető a hátizsákra.

A Ninjago Lloyd Maxi főbb jellemzői

  • Iskolai hátizsák LEGO figurás motívummal
  • Könnyű kialakítás
  • Ortopédiai megformálású hátsó rész
  • Tökéletes súlyelosztás
  • A Ninjago Lloyd Maxi nagyon alacsony tömeggel rendelkezik
  • Elegendő hellyel rendelkezik a tankönyvek számára
  • Szilárd, megerősített talpazat
  • Fényvisszaverő elemek a vállpántokon
  • Elülső tolltartótároló zseb
  • Minőségi kidolgozás
  • Modern design
  • Egy kisebb tornazsák is a készülék részét képezi

Maxi változat rengeteg tárhelyet kínál

A LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska teteje műanyag csattal záródik, belsejében a tágas fő rekesz ideális teret nyújt A4 méretű tankönyvek számára. Van egy rekesz a nehezebb tárgyak elhelyezésére a hátsó traktusban, így biztosítva az egyenletes tömegeloszlást. Az iskolatáska továbbá két oldalsó zsebbel is rendelkezik apróbb tárgyak tárolására. Az elején található egy speciális zseb iskolai holmikhoz. A tízórait az elülső thermo zsebben tárolhatja gyermeked. Továbbá nem hiányzik a névjegykártya és a kulcstartó is.

Minőségi iskolai hátizsák

A LEGO motívummal ellátott iskolatáska talprészét megerősítették és rendkívül erős műanyaggal látták el, s ez a megoldás egyben védelmet nyújt a szennyeződéssel és a nedvességgel szemben is. A szilárd talpazatnak köszönhetően a hátizsák megtartja a formáját, s nyitott állapotban is állva marad. A tetején megerősített kézi fogantyúval rendelkezik. A szülőként értékelheted majd a pántokon elhelyezett fényvisszaverő elemeket, melyek a gyermek nagyobb biztonságát szolgálják. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ