LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2 darabos készlet

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2 darabos készlet
Iskolatáska -edzőtáskával, Méretek: 28 × 38 × 19 cm, súlya: 720 g
Kód:  HRAif4633 Termékszám:  5711013047641 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2 darabos készlet Megszűnt

LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2 darabos készlet

A LEGO Ninjago Lloyd Optimo iskolai hátizsákot a gyerekek szívesen viselik már az általános iskolában is. A harcos motívummal díszített hátizsák súlya mindössze 720 gramm, így alkalmas a legkisebb iskolai bevetésre váró ninják számára is. Könnyű felépítésű, anatómiai szempontok szerint, légáteresztő anyagból kialakított hátsó fal, mely tökéletesen, kipárnázva követi a gerincet, és a tankönyvek súlyát egyenletesen oszlatja el. Állítható, párnázott vállpántok és mellkasi öv csökkentik a vállak és a nyak terhelését. A szett része egy kistáska is sportruházat számára, amely rögzíthető a hátizsákra.

Legfőbb jellemzői:

  • Iskolai hátizsák LEGO figurás motívummal
  • Könnyű kialakítás
  • Ortopédiai megformálású hátsó fal
  • Tökéletes súlyelosztás
  • Kis tömeg
  • Elegendő hely a tankönyvek számára
  • Szilárd, megerősített talpazat
  • Fényvisszaverő elemek a vállpántokon
  • Első tolltartós zseb
  • Minőségi kidolgozás
  • Modern design
  • Egy kisebb táska sportruhák számára

Rengeteg hely

A LEGO Ninjago Lloyd Optimo iskolatáska teteje műanyag csattal záródik, belsejében a tágas fő rekesz ideális teret nyújt A4 méretű tankönyvek számára. Van egy rekesz a nehezebb tárgyak elhelyezésére a hátsó traktusban, így biztosítva az egyenletes tömegeloszlást. Rendelkezik a hátizsák továbbá két oldalsó zsebbel - egyikük zárt, a másik hálós, 0,5 literes palack tárolására alkalmas. Az elején található egy speciális zseb iskolai holmikhoz. A táska belsejében talál egy bélelt zsebet iPad számára, névcimkét, órarendet, levehető kulcstartót és egy hálós, cipzáras zsebet.

Minőségi kidolgozás

A hátizsák talprészét megerősítették és műanyag lábakkal látták el a nagyobb stabilitás érdekében, s ez a megoldás egyben védelmet nyújt a szennyeződéssel és a nedvességgel szemben is. A szilárd talpazatnak köszönhetően a hátizsák megtartja a formáját, s nyitott állapotban is állva marad. A tetején megerősített kézi fogantyúval. A szülők értékelik majd a pántokon elhelyezett fényvisszaverő elemeket, melyek a gyermek nagyobb biztonságát szolgálják. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2 darabos készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2 dílný set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Lloyd Optimo – 2 dielna súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2-teiliges Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Optimo - 2-teiliges Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ