LEGO repülők, helikopterek

Szereted a rotorokat, a szárnyakat
és az ordító motorokat?
Szállj fel a felhőkig a LEGO-val.

A LEGO repülőgép, helikopter és űrhajó általában különálló szériák részét képezik. A LEGO repülő járművei akciódús, izgalmas és kalandos történeteknek adnak alapot, amelyek a gyermekek minden korosztályát elbűvölik, beleértve a legkisebbeket is. Konkrétan milyen repülőgépekkel és más légpárnás járművekkel repíti a magasba a LEGO a gyermekek képzeletét?

Tovább

A LEGO repülők a felhőkig repíti a gyerekeket

Ha felemelő szórakozást szeretnél biztosítani gyermekeid számára, akkor a LEGO repülőgép a legjobb választás. A lurkók az égig repülhetnek vele, emellett különböző rakományokat is képesek szállítani.

 • A LEGO City Sarkvidéki szállító repülőgép nyitható raktérrel rendelkezik és képes a havon történő zökkenőmentes leszállásra is. A LEGO City repülők akár egy kardfogú tigrist is könnyen elszállítanak.
 • A LEGO City Légi rendőrségi légibázis egy nyitott pilótafülkével és fényszóróval ellátott repülőgépet tartalmaz. Könnyedén lokalizálja a bűnözőket, még mielőtt a menekülőkocsijukhoz érnének.
 • A LEGO Hidden Side kaszkadőrrepülő elkápráztatja az olyan gyermekeket, akik szeretik a veszélyes helyzeteket. Be kell fogniuk az összes szellemet, valamint nehéz rejtvényeket kell megoldaniuk mutatványok segítségével.
 • A LEGO Creator sorozat légcsavaros repülőgépe kifinomult légcsavaros motorral, hengerfejekkel és merev futóművel rendelkezik. A LEGO Creator könnyen átalakítható repülővé vagy helikopterré.
 • A LEGO Technic teherszállító repülőgép rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legnehezebb rakományok szállítását is. A LEGO Technic repülő képes forgatni a propellerjeit és behúzni a futóművét.

Ha valami igazán különlegessel szeretnéd megajándékozni gyermekedet, válaszd a teljes LEGO City Központi Repülőteret. A LEGO repülőgép az utasokkal, a repülőtér elülső falával és a szerelőjárművel együtt nagyszerű szimulációt kelt életre.

A LEGO vadászgép lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját bőrükön érezzék a sebességet

A LEGO vadászgépekkel a gyerekek megtapasztalhatják az igazi sebességet, emellett a kilőhető rakétákkal kipróbálhatják a különféle akciócsatákat is. A LEGO Star Wars sorozat Ellenállás Y-szárnyú vadászgépe kivételes kinyíló pilótafülkével, dönthető alvázzal és két rugós rakétával kecsegtet. Továbbá a LEGO Star Wars sorozat részét képezi Poe Dameron X-szárnyú vadászgépe, amely az akciócsatákhoz rakétákkal lett felszerelve, emellett repülési vagy támadási módtól függően szárnyai állíthatók is.

A LEGO helikopter remek társ a mentési műveletekben és a rend őrzésében

Ha gyermeked szeretne rendet tartani a városban, vagy szívesen válna például tűzoltóvá, akkor szerezz be neki egy LEGO helikoptert!

 • A LEGO Technic mentőhelikopter páratlan élményt és szórakozást nyújt a gyerekek számára. Ajtaja könnyen kinyitható, rotorjai forognak, csörlője is működik, ezen felül a LEGO Technic helikopter bármikor repülőgéppé alakítható.
 • A LEGO Creator helikopter lehetővé teszi a figurák számára, hogy madártávlatból figyelhessék a világot. A LEGO Creator helikopter gyönyörű tónusú pilótafülkével rendelkezik, több árnyalatban, valamint erőteljes motorral, állítható futóművel és forgó rotorral lett felszerelve.
 • A LEGO City rendőrségi helikopter rendet teremt az egész városban. Ha gyanús elemeket vesz észre, a LEGO rendőrségi helikopter időben megérkezik, hogy kivethesse hálóját, megakadályozva ezzel a bűncselekményeket.
 • A LEGO Ninjago helikopter, más néven nindzsakopter, a figurák számára kialakított fülkével, a csillagpengékkel ellátott leszállókerekekkel, az egyes szárnyain indítható rakétákkal és a forgó rotorjaival bűvöli el a gyerekeket.
 • A LEGO City tűzoltó helikopter igazi akciót ígér. A LEGO tűzoltó helikopter valóban repül, így a gyermekek az egész városban menthetik az embereket.

LEGO helikopter vs. repülő - melyek a főbb különbségek?

Melyek a legfontosabb különbségek a LEGO helikopter és a LEGO repülőgép között?

 • A LEGO helikoptert egy vagy két rotor hajtja a helikopter felső részén. Leginkább mentési műveletekhez használatos, ugyanis nem igényel kifutópályát.
 • A LEGO repülő viszont szárnyai segítségével repül. Főleg az utasok vagy a rakomány nagy távolságokra történő szállítására alkalmas, mivel hosszú leszállópályára van szüksége.

LEGO vrtulník
LEGO helikopter 1 rotorral

LEGO vrtulník - 2 rotory
LEGO helikopter 2 rotorral

A LEGO sugárhajtású repülővel szemben egyetlen ellenségnek sincs esélye

Ha a gyermeked szeretné megszabadítani a világot a gonosztól, szerezz be neki egy LEGO sugárhajtású repülőgépet, amellyel szemben az ellenségnek esélye sincs.

A LEGO Ninjago sorozat sugárhajtású repülője

A LEGO Ninjago sugárhajtású repülőgépe számos egyedi fegyverrel lett felszerelve, amelyeknek köszönhetően szinte senki sem tud védekezni hatékony támadásai ellen. A gyerekek kipróbálhatják a rugós rakétáit és az arany pengéit is.

A LEGO Super Heroes sorozat sugárhajtású repülője

A LEGO Super Heroes sugárhajtású repülőgépe szó szerint minden párharcot megnyer. Nyitható pilótafülkével és gyorsindítós rakétákkal rendelkezik, mellyel 6 lövésre képes. Három körben ellőhető rakétáival könnyen meglepi az ellenséget.

3 LEGO Duplo sorozat, amely helikoptereket és repülőgépeket tartalmaz a legkisebbek számára

Bizonyára a legkisebbek is szeretik a helikoptereket és a repülőket, ezért a LEGO Duplo számukra is elérhetővé tett repülő járműveket:

 1. LEGO Duplo Első járműveim – alkalmas a legkisebbek számára, így a gyerekek feladata nemcsak egy játékautó összerakása lesz, hanem egy LEGO Duplo helikopter összeállítására is lehetőségük nyílik, mely finomít motorikus képességeiken és türelmet gyakoroltat velük.
 2. LEGO Duplo Repülőtér kicsiknek – tartalmaz minden olyan fontos elemet, amellyel egy igazi repülőtérnek is rendelkeznie kell. A LEGO Duplo repülőgépbe számos ülőhely került beépítésre, így könnyen elférnek az utasok, hogy aztán a repülővel a felhőkig szállhassanak.
 3. LEGO Duplo Town – egy figyelemre méltó állatvilágot mutat be. A repülővel a gyerekek az Antarktisz és Ázsia felett szárnyalhatnak. A repülőgép ablakából gyakorlatilag minden országban megfigyelhetik az állatokat.

i

A legfiatalabbak számára a LEGO Duplo a lehető legjobb választás, mivel kaput nyit az építés szórakoztató világába. A nagy színes kockák könnyen megfoghatók, rögzíthetők és szétválaszthatók, így gyermekeid játszva megépíthetik LEGO Duplo repülőjüket és helikopterüket.

Valami mást szeretnél gyermeked számára, mint egy LEGO repülőgép? A játék élményét megtapasztalhatják drónokkal és űrhajókkal is

Ha gyermekedet kevésbé érdeklik a LEGO repülőgépei, egyéb szokatlan repülő egységekkel is átélhetik a játék örömét.

 • A LEGO Jurassic World sorozat drónja 4 forgó rotorral lett felszerelve, emellett egy hálóvetővel is rendelkezik, amellyel könnyedén befoghatók a dinoszauruszok, ráadásul a lények szeme elől is hatékonyan rejtőzködik.
 • A LEGO Heroes sorozat Batmobilja egy felfújható, masszív gumiabroncsokkal felszerelt autó, lebegő Batman szimbólummal ellátva. Az oldalán fegyverek találhatók, így az ellenfeleknek esélyük sincs.
 • A LEGO Star Wars Millennium Falcon modellje az idősebb gyerekeket és felnőtteket is átvezeti a galaxisokon. A tökéletesen kidolgozott részletek egy pillanat alatt elnyerik a legigényesebb játékosok tetszését is.
 • A LEGO City Marskutató űrsiklója felelős a műholdak űrbe juttatásáért. Hagyd, hogy a gyerekek más űrhajósokkal együtt felfedezhessék fel az izgalmas Mars bolygót.
 • A LEGO Trolls hőlégballonja könnyen irányítható, teleszkópja és térképe segítségével biztosítja, hogy a trollbarátok el ne tévedjenek.
 • A LEGO Star Wars hósiklója lézerágyúkkal rendelkezik, amelyekkel a gyerekek remekül el tudják szórakoztatni magukat. Magasfokú kifinomultságnak köszönhetően a Csillagok háborúja fiatalabb rajongói szó szerint el lesznek ragadtatva.
 • A LEGO Creator sorozat futurisztikus repülőgépei lehetővé teszik a gyermekek számára az űr felfedezését. Színezett pilótafülkével, masszív futóművel, célzós szárnyakkal, lángokkal és gyönyörű színekkel díszített sugárhajtóművel rendelkezik.

Hogyan állítsunk össze egy LEGO helikoptert? Az erre vonatkozó utasítások a csomagok részét képezik

Kíváncsi vagy rá, hogy a gyerekeid össze tudnak-e állítani egy LEGO helikoptert? Az építési útmutató minden csomag részét képezi, mely érthető módon mutatja be a folyamatot, így a legkisebbek is hasznát veszik. A gyerekeknek azonban nem muszáj szorosan követniük az utasításokat, így gyakorlatilag bármit fel tudnak építeni.

Ha pénzt szeretnél megtakarítani, ugyanakkor szeretnél vásárolni gyermekeidnek egy LEGO repülőgépet, akkor az outlet egy remek hely számodra, ahol igazi kincseket találhatsz az eredeti ár töredékéért.

A LEGO Technic sorozat haladó építők számára kínál modelleket

LEGO Technic abban az esetben lehet a legmegfelelőbb választás, ha egy igazán kifinomult LEGO helikoptert vagy repülőgépet szeretnél gyermekeid számára. Ez a sorozat haladó építőknek és idősebb gyermekeknek szánt készleteket tartalmaz. 16 éves kortól ajánlott.

i

A LEGO Friends repülővel a kislányok is szárnyra kelhetnek

A LEGO Friends biztosan elnyeri a 4-8 év közötti kislányok tetszését. Öt barát száll fel Hearlake városából a felhők fölé. A repülőtér személyzete ellenőrzi a hősnőket, beszkenneli a jegyeket, és előkészíti a gépet a nagy kalandra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO Star Wars 75267 Mandalorian Battle Pack Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerekeknek, 6 éves kortól ajánlott, téma: Repülők és Járművek, figurák: Mandalori, megjelenési év: 2019, 102 db elemből áll
4 890 Ft

2.
LEGO City 60203 Síüdülő Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LEGO - gyerekeknek, 6 éves kortól ajánlott, téma: Házak, Helikopterek és Repülők, megjelenési év: 2019, 806 db elemből áll
31 890 Ft

3.
LEGO® City 60243 Rendőrségi helikopteres üldözés Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LEGO - gyerekeknek, 5 éves kortól ajánlott, téma: Helikopterek, Rendőrség, Rendőrség és tűzoltóság és Járművek, megjelenési év: 2019, 212 db elemből áll
9 290 Ft

8 tétel
LEGO City 60203 Síüdülő
LEGO - gyerekeknek, 6 éves kortól ajánlott, téma: Házak, Helikopterek és Repülők, megjelenési év: 2019, 806 db elemből áll

31 890 Ft áfa nélkül 25 110 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60203
LEGO® City 60243 Rendőrségi helikopteres üldözés
LEGO - gyerekeknek, 5 éves kortól ajánlott, téma: Helikopterek, Rendőrség, Rendőrség és tűzoltóság és Járművek, megjelenési év: 2019, 212 db elemből áll

9 290 Ft áfa nélkül 7 310 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60243
LEGO Creator 31099 Légcsavaros repülőgép
LEGO - gyerekeknek, 6 éves kortól ajánlott, téma: Repülők és Járművek, megjelenési év: 2019, 128 db elemből áll

-1% 3 230 Ft
3 190 Ft áfa nélkül 2 510 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO31099
LEGO Star Wars 75267 Mandalorian Battle Pack
LEGO - gyerekeknek, 6 éves kortól ajánlott, téma: Repülők és Járművek, figurák: Mandalori, megjelenési év: 2019, 102 db elemből áll

4 890 Ft áfa nélkül 3 850 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO75267
LEGO City 60261 Központi Repülőtér
LEGO - gyerekeknek, 4 éves kortól ajánlott, téma: Házak, Repülők és Járművek, megjelenési év: 2020, 286 db elemből áll

17 290 Ft áfa nélkül 13 610 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60261
LEGO City 60244 Rendőrségi helikopteres szállítás
LEGO - gyerekeknek, 5 éves kortól ajánlott, téma: Helikopterek, Rendőrség, Rendőrség és tűzoltóság és Járművek, megjelenési év: 2019, 317 db elemből áll

15 090 Ft áfa nélkül 11 880 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60244
LEGO City 60248 Sürgősségi tűzoltó helikopter
LEGO - gyerekeknek, 5 éves kortól ajánlott, téma: Tűzoltók, Helikopterek, Rendőrség és tűzoltóság és Járművek, megjelenési év: 2019, 93 db elemből áll

7 590 Ft áfa nélkül 5 980 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO60248
LEGO Trolls 41252 Pipacs hőlégballonos kalandja
LEGO - gyerekeknek, 6 éves kortól ajánlott, téma: Repülők, Mini figurák, Manók és Járművek, megjelenési év: 2020, 250 db elemből áll

10 890 Ft áfa nélkül 8 570 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO41252

LEGO repülők, helikopterek

A LEGO repülők, helikopterek kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO repülők, helikopterek

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB05
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ