Akvizice ApF HU LEGO v APP pro AP+

LEGO repülők és helikopterek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(2)
Sorozat
LEGO® Star Wars
(1)
LEGO® Technic
(1)
Téma
Világűr
(1)
Rendőrség és tűzoltóság
(1)
Tűzoltók
(1)
Repülők
(2)
Repülők és helikopterek
(2)
Star Wars
(1)
Megjelenési év
2023
(1)
2022
(1)
Figurák
Mandalori
(1)
Peli Motto
(1)
Alsó korhatár
9 éves kortól
10 éves kortól
-
Darabszám
412 db
1134 db
-
Téma
Filmek és sorozatok
(1)
Repülőgép
(1)
Rendőrség és tűzoltóság
(1)

Szereted a rotorokat, a szárnyakat
és az ordító motorokat?
Szállj fel a felhőkig a LEGO-val.

A LEGO repülőgép, helikopter és űrhajó általában különálló szériák részét képezik. A LEGO repülő járművei akciódús, izgalmas és kalandos történeteknek adnak alapot, amelyek a gyermekek minden korosztályát elbűvölik, beleértve a legkisebbeket is. Konkrétan milyen repülőgépekkel és más légpárnás járművekkel repíti a magasba a LEGO a gyermekek képzeletét?

Tovább

A LEGO repülők a felhőkig repíti a gyerekeket

Ha felemelő szórakozást szeretnél biztosítani gyermekeid számára, akkor a LEGO repülőgép a legjobb választás. A lurkók az égig repülhetnek vele, emellett különböző rakományokat is képesek szállítani.

  • A LEGO City Sarkvidéki szállító repülőgép nyitható raktérrel rendelkezik és képes a havon történő zökkenőmentes leszállásra is. A LEGO City repülők akár egy kardfogú tigrist is könnyen elszállítanak.
  • A LEGO City Légi rendőrségi légibázis egy nyitott pilótafülkével és fényszóróval ellátott repülőgépet tartalmaz. Könnyedén lokalizálja a bűnözőket, még mielőtt a menekülőkocsijukhoz érnének.
  • A LEGO Hidden Side kaszkadőrrepülő elkápráztatja az olyan gyermekeket, akik szeretik a veszélyes helyzeteket. Be kell fogniuk az összes szellemet, valamint nehéz rejtvényeket kell megoldaniuk mutatványok segítségével.
  • A LEGO Creator sorozat légcsavaros repülőgép kifinomult légcsavaros motorral, hengerfejekkel és merev futóművel rendelkezik. A LEGO Creator könnyen átalakítható repülővé vagy helikopterré.
  • A LEGO Technic teherszállító repülőgép rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legnehezebb rakományok szállítását is. A LEGO Technic repülő képes forgatni a propellerjeit és behúzni a futóművét.

A LEGO repülők - a gyerekek vadászgép pilótává válhatnak

A LEGO vadászgépekkel a gyerekek megtapasztalhatják az igazi sebességet, emellett a kilőhető rakétákkal kipróbálhatják a különféle akciócsatákat is. A LEGO Star Wars sorozat Ellenállás Y-szárnyú vadászgépe kivételes kinyíló pilótafülkével, dönthető alvázzal és két rugós rakétával kecsegtet. Továbbá a LEGO Star Wars sorozat részét képezi Poe Dameron X-szárnyú vadászgépe, amely az akciócsatákhoz rakétákkal lett felszerelve, emellett repülési vagy támadási módtól függően szárnyai állíthatók is.

A LEGO helikopter remek társ a mentési műveletekben és a rend őrzésében

Ha gyermeked szeretne rendet tartani a városban, vagy szívesen válna például tűzoltóvá, akkor szerezz be neki egy LEGO helikoptert!

  • A LEGO Technic mentőhelikopter páratlan élményt és szórakozást nyújt a gyerekek számára. Ajtaja könnyen kinyitható, rotorjai forognak, csörlője is működik, ezen felül a LEGO Technic helikopter bármikor repülőgéppé alakítható.
  • A LEGO Creator helikopter lehetővé teszi a figurák számára, hogy madártávlatból figyelhessék a világot. A LEGO Creator helikopter gyönyörű tónusú pilótafülkével rendelkezik, több árnyalatban, valamint erőteljes motorral, állítható futóművel és forgó rotorral lett felszerelve.
  • A LEGO City rendőrségi helikopter rendet teremt az egész városban. Ha gyanús elemeket vesz észre, a LEGO rendőrségi helikopter időben megérkezik, hogy kivethesse hálóját, megakadályozva ezzel a bűncselekményeket.
  • A LEGO Ninjago helikopter, más néven nindzsakopter, a figurák számára kialakított fülkével, a csillagpengékkel ellátott leszállókerekekkel, az egyes szárnyain indítható rakétákkal és a forgó rotorjaival bűvöli el a gyerekeket.
  • A LEGO City tűzoltó helikopter igazi akciót ígér. A LEGO tűzoltó helikopter valóban repül, így a gyermekek az egész városban menthetik az embereket.

LEGO helikopter vs. repülő - melyek a főbb különbségek?

Melyek a legfontosabb különbségek a LEGO helikopter és a LEGO repülőgép között?

  • A LEGO helikoptert egy vagy két rotor hajtja a helikopter felső részén. Leginkább mentési műveletekhez használatos, ugyanis nem igényel kifutópályát.
  • A LEGO repülő viszont szárnyai segítségével repül. Főleg az utasok vagy a rakomány nagy távolságokra történő szállítására alkalmas, mivel hosszú leszállópályára van szüksége.

LEGO vrtulník
LEGO helikopter 1 rotorral

LEGO vrtulník - 2 rotory
LEGO helikopter 2 rotorral

A LEGO sugárhajtású repülővel szemben egyetlen ellenségnek sincs esélye

Ha a gyermeked szeretné megszabadítani a világot a gonosztól, szerezz be neki egy LEGO sugárhajtású repülőgépet, amellyel szemben az ellenségnek esélye sincs.

A LEGO Ninjago sorozat sugárhajtású repülője

A LEGO Ninjago sugárhajtású repülőgép számos egyedi fegyverrel lett felszerelve, amelyeknek köszönhetően szinte senki sem tud védekezni hatékony támadásai ellen. A gyerekek kipróbálhatják a rugós rakétáit és az arany pengéit is.

A LEGO Super Heroes sorozat sugárhajtású repülője

A LEGO Super Heroes sugárhajtású repülőgépe szó szerint minden párharcot megnyer. Nyitható pilótafülkével és gyorsindítós rakétákkal rendelkezik, mellyel 6 lövésre képes. Három körben ellőhető rakétáival könnyen meglepi az ellenséget.

3 LEGO Duplo sorozat, helikopterek és repülőgépek a legkisebbek számára

Bizonyára a legkisebbek is szeretik a helikoptereket és a repülőket, ezért a LEGO Duplo számukra is elérhetővé tett repülő járműveket:

  1. LEGO Duplo Első járműveim – alkalmas a legkisebbek számára, így a gyerekek feladata nemcsak egy játékautó összerakása lesz, hanem egy LEGO Duplo helikopter összeállítására is lehetőségük nyílik, mely finomít motorikus képességeiken és türelmet gyakoroltat velük.
  2. LEGO Duplo Repülőtér kicsiknek – tartalmaz minden olyan fontos elemet, amellyel egy igazi repülőtérnek is rendelkeznie kell. A LEGO Duplo repülőgépbe számos ülőhely került beépítésre, így könnyen elférnek az utasok, hogy aztán a repülővel a felhőkig szállhassanak.
  3. LEGO Duplo Town – egy figyelemre méltó állatvilágot mutat be. A repülővel a gyerekek az Antarktisz és Ázsia felett szárnyalhatnak. A repülőgép ablakából gyakorlatilag minden országban megfigyelhetik az állatokat.

i

A legfiatalabbak számára a LEGO Duplo a lehető legjobb választás, mivel kaput nyit az építés szórakoztató világába. A nagy színes kockák könnyen megfoghatók, rögzíthetők és szétválaszthatók, így gyermekeid játszva megépíthetik LEGO Duplo repülőjüket és helikopterüket.

LEGO repülők - Drónok és űrhajók ha a repülőgépeknél többre vágynál 

Ha gyermekedet kevésbé érdeklik a LEGO repülőgépei, egyéb szokatlan repülő egységekkel is átélhetik a játék örömét.

  • A LEGO Jurassic World sorozat drónja 4 forgó rotorral lett felszerelve, emellett egy hálóvetővel is rendelkezik, amellyel könnyedén befoghatók a dinoszauruszok, ráadásul a lények szeme elől is hatékonyan rejtőzködik.
  • A LEGO Heroes sorozat Batmobilja egy felfújható, masszív gumiabroncsokkal felszerelt autó, lebegő Batman szimbólummal ellátva. Az oldalán fegyverek találhatók, így az ellenfeleknek esélyük sincs.
  • A LEGO Star Wars Millennium Falcon modellje az idősebb gyerekeket és felnőtteket is átvezeti a galaxisokon. A tökéletesen kidolgozott részletek egy pillanat alatt elnyerik a legigényesebb játékosok tetszését is.
  • A LEGO City Marskutató űrsiklója felelős a műholdak űrbe juttatásáért. Hagyd, hogy a gyerekek más űrhajósokkal együtt felfedezhessék fel az izgalmas Mars bolygót.
  • A LEGO Trolls hőlégballonja könnyen irányítható, teleszkópja és térképe segítségével biztosítja, hogy a trollbarátok el ne tévedjenek.
  • A LEGO Star Wars hósiklója lézerágyúkkal rendelkezik, amelyekkel a gyerekek remekül el tudják szórakoztatni magukat. Magasfokú kifinomultságnak köszönhetően a Csillagok háborúja fiatalabb rajongói szó szerint el lesznek ragadtatva.
  • A LEGO Creator sorozat futurisztikus repülőgépei lehetővé teszik a gyermekek számára az űr felfedezését. Színezett pilótafülkével, masszív futóművel, célzós szárnyakkal, lángokkal és gyönyörű színekkel díszített sugárhajtóművel rendelkezik.

Hogyan állítsunk össze egy LEGO helikoptert? 

Az erre vonatkozó utasítások a csomagok részét képezik

Kíváncsi vagy rá, hogy a gyerekeid össze tudnak-e állítani egy LEGO helikoptert? Az építési útmutató minden csomag részét képezi, mely érthető módon mutatja be a folyamatot, így a legkisebbek is hasznát veszik. A gyerekeknek azonban nem muszáj szorosan követniük az utasításokat, így gyakorlatilag bármit fel tudnak építeni.

Ha pénzt szeretnél megtakarítani, ugyanakkor szeretnél vásárolni gyermekeidnek egy LEGO repülőgépet, akkor az outlet egy remek hely számodra, ahol igazi kincseket találhatsz az eredeti ár töredékéért.

A LEGO Technic sorozat haladó építők számára kínál modelleket

LEGO Technic abban az esetben lehet a legmegfelelőbb választás, ha egy igazán kifinomult LEGO helikoptert vagy repülőgépet szeretnél gyermekeid számára. Ez a sorozat haladó építőknek és idősebb gyermekeknek szánt készleteket tartalmaz. 16 éves kortól ajánlott.

i

A LEGO Friends repülővel a kislányok is szárnyra kelhetnek

A LEGO Friends biztosan elnyeri a 4-8 év közötti kislányok tetszését. Öt barát száll fel Hearlake városából a felhők fölé. A repülőtér személyzete ellenőrzi a hősnőket, beszkenneli a jegyeket, és előkészíti a gépet a nagy kalandra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 412 db építőelem van
20 990 Ft

2.
LEGO® Technic Tűzoltó repülőgép 42152 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek, ajánlott 10 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 1134 db építőelem van
36 490 Ft

2 termék
4,9 83×
LEGO® Star Wars™ A Mandalóri N-1 vadászgépe 75325
LEGO - gyerek, ajánlott 9 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 412 db építőelem van
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75325
5,0 10×
LEGO® Technic Tűzoltó repülőgép 42152
LEGO - gyerek, ajánlott 10 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 1134 db építőelem van
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO42152
LEGOMilyen LEGO® készletet vegyek? A LEGO® számos különböző termékcsaládot kínál kicsiknek, nagyobbaknak és haladóknak egyaránt. A választék rendkívül széles, ezért készítettünk egy jól átlátható útmutatót, amely abban segít, hogy könnyedén eligazodj a kínálatban és ki tudd választani az életkorodnak,...

LEGO repülők és helikopterek

A LEGO repülők és helikopterek kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO repülők és helikopterek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO repülők és helikopterek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO repülők és helikopterek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO repülők és helikopterek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ