Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

LEGO repülők, helikopterek

0

Szereted a rotorokat, a szárnyakat
és az ordító motorokat?
Szállj fel a felhőkig a LEGO-val.

A LEGO repülőgép, helikopter és űrhajó általában különálló szériák részét képezik. A LEGO repülő járművei akciódús, izgalmas és kalandos történeteknek adnak alapot, amelyek a gyermekek minden korosztályát elbűvölik, beleértve a legkisebbeket is. Konkrétan milyen repülőgépekkel és más légpárnás járművekkel repíti a magasba a LEGO a gyermekek képzeletét?

Tovább

A LEGO repülők a felhőkig repíti a gyerekeket

Ha felemelő szórakozást szeretnél biztosítani gyermekeid számára, akkor a LEGO repülőgép a legjobb választás. A lurkók az égig repülhetnek vele, emellett különböző rakományokat is képesek szállítani.

 • A LEGO City Sarkvidéki szállító repülőgép nyitható raktérrel rendelkezik és képes a havon történő zökkenőmentes leszállásra is. A LEGO City repülők akár egy kardfogú tigrist is könnyen elszállítanak.
 • A LEGO City Légi rendőrségi légibázis egy nyitott pilótafülkével és fényszóróval ellátott repülőgépet tartalmaz. Könnyedén lokalizálja a bűnözőket, még mielőtt a menekülőkocsijukhoz érnének.
 • A LEGO Hidden Side kaszkadőrrepülő elkápráztatja az olyan gyermekeket, akik szeretik a veszélyes helyzeteket. Be kell fogniuk az összes szellemet, valamint nehéz rejtvényeket kell megoldaniuk mutatványok segítségével.
 • A LEGO Creator sorozat légcsavaros repülőgépe kifinomult légcsavaros motorral, hengerfejekkel és merev futóművel rendelkezik. A LEGO Creator könnyen átalakítható repülővé vagy helikopterré.
 • A LEGO Technic teherszállító repülőgép rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legnehezebb rakományok szállítását is. A LEGO Technic repülő képes forgatni a propellerjeit és behúzni a futóművét.

Ha valami igazán különlegessel szeretnéd megajándékozni gyermekedet, válaszd a teljes LEGO City Központi Repülőteret. A LEGO repülőgép az utasokkal, a repülőtér elülső falával és a szerelőjárművel együtt nagyszerű szimulációt kelt életre.

A LEGO vadászgép lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját bőrükön érezzék a sebességet

A LEGO vadászgépekkel a gyerekek megtapasztalhatják az igazi sebességet, emellett a kilőhető rakétákkal kipróbálhatják a különféle akciócsatákat is. A LEGO Star Wars sorozat Ellenállás Y-szárnyú vadászgépe kivételes kinyíló pilótafülkével, dönthető alvázzal és két rugós rakétával kecsegtet. Továbbá a LEGO Star Wars sorozat részét képezi Poe Dameron X-szárnyú vadászgépe, amely az akciócsatákhoz rakétákkal lett felszerelve, emellett repülési vagy támadási módtól függően szárnyai állíthatók is.

A LEGO helikopter remek társ a mentési műveletekben és a rend őrzésében

Ha gyermeked szeretne rendet tartani a városban, vagy szívesen válna például tűzoltóvá, akkor szerezz be neki egy LEGO helikoptert!

 • A LEGO Technic mentőhelikopter páratlan élményt és szórakozást nyújt a gyerekek számára. Ajtaja könnyen kinyitható, rotorjai forognak, csörlője is működik, ezen felül a LEGO Technic helikopter bármikor repülőgéppé alakítható.
 • A LEGO Creator helikopter lehetővé teszi a figurák számára, hogy madártávlatból figyelhessék a világot. A LEGO Creator helikopter gyönyörű tónusú pilótafülkével rendelkezik, több árnyalatban, valamint erőteljes motorral, állítható futóművel és forgó rotorral lett felszerelve.
 • A LEGO City rendőrségi helikopter rendet teremt az egész városban. Ha gyanús elemeket vesz észre, a LEGO rendőrségi helikopter időben megérkezik, hogy kivethesse hálóját, megakadályozva ezzel a bűncselekményeket.
 • A LEGO Ninjago helikopter, más néven nindzsakopter, a figurák számára kialakított fülkével, a csillagpengékkel ellátott leszállókerekekkel, az egyes szárnyain indítható rakétákkal és a forgó rotorjaival bűvöli el a gyerekeket.
 • A LEGO City tűzoltó helikopter igazi akciót ígér. A LEGO tűzoltó helikopter valóban repül, így a gyermekek az egész városban menthetik az embereket.

LEGO helikopter vs. repülő - melyek a főbb különbségek?

Melyek a legfontosabb különbségek a LEGO helikopter és a LEGO repülőgép között?

 • A LEGO helikoptert egy vagy két rotor hajtja a helikopter felső részén. Leginkább mentési műveletekhez használatos, ugyanis nem igényel kifutópályát.
 • A LEGO repülő viszont szárnyai segítségével repül. Főleg az utasok vagy a rakomány nagy távolságokra történő szállítására alkalmas, mivel hosszú leszállópályára van szüksége.

LEGO vrtulník
LEGO helikopter 1 rotorral

LEGO vrtulník - 2 rotory
LEGO helikopter 2 rotorral

A LEGO sugárhajtású repülővel szemben egyetlen ellenségnek sincs esélye

Ha a gyermeked szeretné megszabadítani a világot a gonosztól, szerezz be neki egy LEGO sugárhajtású repülőgépet, amellyel szemben az ellenségnek esélye sincs.

A LEGO Ninjago sorozat sugárhajtású repülője

A LEGO Ninjago sugárhajtású repülőgépe számos egyedi fegyverrel lett felszerelve, amelyeknek köszönhetően szinte senki sem tud védekezni hatékony támadásai ellen. A gyerekek kipróbálhatják a rugós rakétáit és az arany pengéit is.

A LEGO Super Heroes sorozat sugárhajtású repülője

A LEGO Super Heroes sugárhajtású repülőgépe szó szerint minden párharcot megnyer. Nyitható pilótafülkével és gyorsindítós rakétákkal rendelkezik, mellyel 6 lövésre képes. Három körben ellőhető rakétáival könnyen meglepi az ellenséget.

3 LEGO Duplo sorozat, amely helikoptereket és repülőgépeket tartalmaz a legkisebbek számára

Bizonyára a legkisebbek is szeretik a helikoptereket és a repülőket, ezért a LEGO Duplo számukra is elérhetővé tett repülő járműveket:

 1. LEGO Duplo Első járműveim – alkalmas a legkisebbek számára, így a gyerekek feladata nemcsak egy játékautó összerakása lesz, hanem egy LEGO Duplo helikopter összeállítására is lehetőségük nyílik, mely finomít motorikus képességeiken és türelmet gyakoroltat velük.
 2. LEGO Duplo Repülőtér kicsiknek – tartalmaz minden olyan fontos elemet, amellyel egy igazi repülőtérnek is rendelkeznie kell. A LEGO Duplo repülőgépbe számos ülőhely került beépítésre, így könnyen elférnek az utasok, hogy aztán a repülővel a felhőkig szállhassanak.
 3. LEGO Duplo Town – egy figyelemre méltó állatvilágot mutat be. A repülővel a gyerekek az Antarktisz és Ázsia felett szárnyalhatnak. A repülőgép ablakából gyakorlatilag minden országban megfigyelhetik az állatokat.

i

A legfiatalabbak számára a LEGO Duplo a lehető legjobb választás, mivel kaput nyit az építés szórakoztató világába. A nagy színes kockák könnyen megfoghatók, rögzíthetők és szétválaszthatók, így gyermekeid játszva megépíthetik LEGO Duplo repülőjüket és helikopterüket.

Valami mást szeretnél gyermeked számára, mint egy LEGO repülőgép? A játék élményét megtapasztalhatják drónokkal és űrhajókkal is

Ha gyermekedet kevésbé érdeklik a LEGO repülőgépei, egyéb szokatlan repülő egységekkel is átélhetik a játék örömét.

 • A LEGO Jurassic World sorozat drónja 4 forgó rotorral lett felszerelve, emellett egy hálóvetővel is rendelkezik, amellyel könnyedén befoghatók a dinoszauruszok, ráadásul a lények szeme elől is hatékonyan rejtőzködik.
 • A LEGO Heroes sorozat Batmobilja egy felfújható, masszív gumiabroncsokkal felszerelt autó, lebegő Batman szimbólummal ellátva. Az oldalán fegyverek találhatók, így az ellenfeleknek esélyük sincs.
 • A LEGO Star Wars Millennium Falcon modellje az idősebb gyerekeket és felnőtteket is átvezeti a galaxisokon. A tökéletesen kidolgozott részletek egy pillanat alatt elnyerik a legigényesebb játékosok tetszését is.
 • A LEGO City Marskutató űrsiklója felelős a műholdak űrbe juttatásáért. Hagyd, hogy a gyerekek más űrhajósokkal együtt felfedezhessék fel az izgalmas Mars bolygót.
 • A LEGO Trolls hőlégballonja könnyen irányítható, teleszkópja és térképe segítségével biztosítja, hogy a trollbarátok el ne tévedjenek.
 • A LEGO Star Wars hósiklója lézerágyúkkal rendelkezik, amelyekkel a gyerekek remekül el tudják szórakoztatni magukat. Magasfokú kifinomultságnak köszönhetően a Csillagok háborúja fiatalabb rajongói szó szerint el lesznek ragadtatva.
 • A LEGO Creator sorozat futurisztikus repülőgépei lehetővé teszik a gyermekek számára az űr felfedezését. Színezett pilótafülkével, masszív futóművel, célzós szárnyakkal, lángokkal és gyönyörű színekkel díszített sugárhajtóművel rendelkezik.

Hogyan állítsunk össze egy LEGO helikoptert? Az erre vonatkozó utasítások a csomagok részét képezik

Kíváncsi vagy rá, hogy a gyerekeid össze tudnak-e állítani egy LEGO helikoptert? Az építési útmutató minden csomag részét képezi, mely érthető módon mutatja be a folyamatot, így a legkisebbek is hasznát veszik. A gyerekeknek azonban nem muszáj szorosan követniük az utasításokat, így gyakorlatilag bármit fel tudnak építeni.

Ha pénzt szeretnél megtakarítani, ugyanakkor szeretnél vásárolni gyermekeidnek egy LEGO repülőgépet, akkor az outlet egy remek hely számodra, ahol igazi kincseket találhatsz az eredeti ár töredékéért.

A LEGO Technic sorozat haladó építők számára kínál modelleket

LEGO Technic abban az esetben lehet a legmegfelelőbb választás, ha egy igazán kifinomult LEGO helikoptert vagy repülőgépet szeretnél gyermekeid számára. Ez a sorozat haladó építőknek és idősebb gyermekeknek szánt készleteket tartalmaz. 16 éves kortól ajánlott.

i

A LEGO Friends repülővel a kislányok is szárnyra kelhetnek

A LEGO Friends biztosan elnyeri a 4-8 év közötti kislányok tetszését. Öt barát száll fel Hearlake városából a felhők fölé. A repülőtér személyzete ellenőrzi a hősnőket, beszkenneli a jegyeket, és előkészíti a gépet a nagy kalandra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO - fiúknak, ajánlott: 7 éves kortól, 342 darabos, figurák: Batman és Joker, megjelenési év: 2019
-4%
9 290 Ft
8 890 Ft

2.
LEGO Technic 42092 Mentőhelikopter Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LEGO - fiúknak, ajánlott: 8 éves kortól, 325 darabos, elektromos, megjelenési év: 2018
-2%
8 650 Ft
8 490 Ft

3.
LEGO Star Wars 75267 Mandalorian Battle Pack Szállításra kész > 10 db
LEGO - fiúknak, ajánlott: 6 éves kortól, 102 darabos, figurák: Mandalori, megjelenési év: 2019
4 690 Ft

Még több
28 tétel
Classic Kategória
LEGO Ninjago 71707 Kai sugárhajtású robotja
LEGO - fiúknak, ajánlott: 7 éves kortól, 217 darabos, figurák: Kai és Richie, megjelenési év: 2019

5 690 Ft áfa nélkül 4 480 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO71707
Arany középút
LEGO City 60261 Központi Repülőtér
LEGO - fiúknak, ajánlott: 4 éves kortól, 286 darabos, megjelenési év: 2020

-3% 15 260 Ft
14 790 Ft áfa nélkül 11 650 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60261
Premium Kategória
LEGO City 60210 Légi rendőrségi légibázis
LEGO - fiúknak, ajánlott: 6 éves kortól, 529 darabos, megjelenési év: 2018

-2% 22 240 Ft
21 790 Ft áfa nélkül 17 160 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60210
LEGO Technic 42092 Mentőhelikopter
LEGO - fiúknak, ajánlott: 8 éves kortól, 325 darabos, elektromos, megjelenési év: 2018

-2% 8 650 Ft
8 490 Ft áfa nélkül 6 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO42092
LEGO City 60244 Rendőrségi helikopteres szállítás - LEGO
-11%
LEGO City 60244 Rendőrségi helikopteres szállítás
LEGO - fiúknak, ajánlott: 5 éves kortól, 317 darabos, megjelenési év: 2019

-11% 14 080 Ft
12 590 Ft áfa nélkül 9 910 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60244
LEGO City 60243 Rendőrségi helikopteres üldözés
LEGO - fiúknak, ajánlott: 5 éves kortól, 212 darabos, megjelenési év: 2019

-2% 8 640 Ft
8 490 Ft áfa nélkül 6 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60243
LEGO Star Wars 75248 Ellenállás A-szárnyú vadászgép
LEGO - fiúknak, ajánlott: 7 éves kortól, 269 darabos, figurák: Connix és Snap Wexley, megjelenési év: 2019

8 390 Ft áfa nélkül 6 610 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO75248
LEGO Creator 31094 Versenyrepülőgép
LEGO - fiúknak, ajánlott: 7 éves kortól, 333 darabos, megjelenési év: 2018

-3% 8 720 Ft
8 490 Ft áfa nélkül 6 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO31094
LEGO Super Heroes 76119 Batmobile: Joker üldözése
LEGO - fiúknak, ajánlott: 7 éves kortól, 342 darabos, figurák: Batman és Joker, megjelenési év: 2019

-4% 9 290 Ft
8 890 Ft áfa nélkül 7 000 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 12.2. - Cs 12.3.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO76119
LEGO Star Wars 75267 Mandalorian Battle Pack
LEGO - fiúknak, ajánlott: 6 éves kortól, 102 darabos, figurák: Mandalori, megjelenési év: 2019

4 690 Ft áfa nélkül 3 690 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO75267
LEGO Star Wars 75249 Ellenállás Y-szárnyú vadászgép
LEGO - fiúknak, ajánlott: 8 éves kortól, 578 darabos, figurák: Asztromechanikus droid, Első rendi rohamosztagos, D-O, Poe Dameron és Zorii Bliss, megjelenési év: 2019

18 870 Ft áfa nélkül 14 860 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LO75249
LEGO DUPLO 10907 A világ állatai - LEGO
-10%
LEGO DUPLO 10907 A világ állatai
LEGO - fiúknak és lányoknak, ajánlott: 2 éves kortól, 121 darabos, megjelenési év: 2019

-10% 32 790 Ft
29 590 Ft áfa nélkül 23 300 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO10907
LEGO Star Wars 75264 Kylo Ren űrsiklója Microfighter - LEGO
-6%
LEGO Star Wars 75264 Kylo Ren űrsiklója Microfighter
LEGO - fiúknak, ajánlott: 6 éves kortól, 72 darabos, figurák: Kylo Ren, megjelenési év: 2019

-6% 3 190 Ft
2 990 Ft áfa nélkül 2 350 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO75264
LEGO Star Wars 75266 Sith Troopers Battle Pack
LEGO - fiúknak, ajánlott: 6 éves kortól, 105 darabos, figurák: Birodalmi tiszt, megjelenési év: 2019

4 690 Ft áfa nélkül 3 690 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO75266
LEGO City 60203 Síüdülő
LEGO - fiúknak és lányoknak, ajánlott: 6 éves kortól, 806 darabos, megjelenési év: 2019

-5% 21 390 Ft
20 390 Ft áfa nélkül 16 050 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Utolsó 157 db
Termékkód: LO60203
LEGO City 60207 Légi rendőrségi drónos üldözés
LEGO - fiúknak, ajánlott: 5 éves kortól, 192 darabos, megjelenési év: 2018

-1% 5 550 Ft
5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO60207
LEGO Creator 31086 Futurisztikus repülő - LEGO
-9%
LEGO Creator 31086 Futurisztikus repülő
LEGO - fiúknak, ajánlott: 7 éves kortól, 157 darabos, megjelenési év: 2018

-9% 4 590 Ft
4 190 Ft áfa nélkül 3 300 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO31086
LEGO City 60206 Légi rendőrségi járőröző repülőgép - LEGO
-7%
LEGO City 60206 Légi rendőrségi járőröző repülőgép
LEGO - fiúknak, ajánlott: 4 éves kortól, 54 darabos, megjelenési év: 2018

-7% 3 010 Ft
2 790 Ft áfa nélkül 2 200 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO60206
LEGO Creator 31099 Légcsavaros repülőgép - LEGO
-9%
LEGO Creator 31099 Légcsavaros repülőgép
LEGO - fiúknak, ajánlott: 6 éves kortól, 128 darabos, megjelenési év: 2019

-9% 3 060 Ft
2 790 Ft áfa nélkül 2 200 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO31099
LEGO Super Heroes 76126 Bosszúállók Quinjet
LEGO - fiúknak, ajánlott: 8 éves kortól, 838 darabos, figurák: Fekete özvegy, Sólyomszem, Chitauri, Mordály és Thor, megjelenési év: 2019

-2% 25 380 Ft
24 890 Ft áfa nélkül 19 600 Ft
Kosárba
Átvehető: szerda 12.2. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO76126
LEGO Ninjago 70668 Jay viharharcosa
LEGO - fiúknak, ajánlott: 9 éves kortól, 490 darabos, figurák: Jay, Lasha, Nya és Pythor, megjelenési év: 2018

12 190 Ft áfa nélkül 9 600 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO70668
LEGO Trolls 41252 Pipacs hőlégballonos kalandja
LEGO - fiúknak és lányoknak, ajánlott: 6 éves kortól, 250 darabos, megjelenési év: 2020

10 350 Ft áfa nélkül 8 150 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO41252
LEGO DUPLO Disney 10889 Mickey hétvégi háza
LEGO - fiúknak és lányoknak, ajánlott: 2 éves kortól, 57 darabos, megjelenési év: 2019

16 090 Ft áfa nélkül 12 670 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO10889
LEGO City 60208 Légi rendőrségi ejtőernyős letartóztatás
LEGO - fiúknak, ajánlott: 5 éves kortól, 218 darabos, megjelenési év: 2018

-3% 8 720 Ft
8 490 Ft áfa nélkül 6 690 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 11.30. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO60208

LEGO repülők, helikopterek

A LEGO repülők, helikopterek kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó LEGO repülők, helikopterek A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb LEGO repülők, helikopterek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod LEGO repülők, helikopterek vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket