Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Speed Champions 75889 Exkluzív Ferrari garázs

Termékkatalógus
LEGO Speed Champions 75889 Exkluzív Ferrari garázs
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 8 év, 841 építőelem, műanyag, Speed Champions LEGO sorozat
Kód:  LO75889 Termékszám:  5702016110302 Gyártó honlapja:
LEGO Speed Champions 75889 Exkluzív Ferrari garázs Megszűnt

LEGO Speed Champions 75889 Exkluzív Ferrari garázs

A LEGO Speed Champions két csodálatos világot köt össze, az építőjátékokét, és a legelismertebb márkák versenyautóiét. A gyerekek élvezhetik a versenyek hangulatát - valósághű autók, motorzbőgés, gyorsaság és győzni akarás, mindez és még sokkal több a Lego Speed Chapions-szal. A világ legelterjedtebb építőjátékával a megismerhetik a világ leggyorsabb autóit, felkészíthetik az autókat a versenyre, hibátlan boxmegállást rendezhetnek, és végül kiélvezhetik az édes győzelmet!

A LEGO 75889 legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas 8-14 éves gyermekek számára
  • A versenyautók izgalmas világa
  • A jól ismert márkák realisztikus autói
  • Készítsd fel az autódat a versenyre és nyerj!
  • A Lego fejleszti a kreativitást és fantáziát
  • Finommotorikus készségek gyakorlása
  • Az Exkluzív Ferrari garázs 841 darabot tartalmaz

EGO Speed Champions - Exkluzív Ferrari garázs

Miután csatlakoztál a legendás Ferrari csapathoz, te leszel a főnök ebben a csodálatos, technikailag fejlett garázsban. Szervezd meg a versenyt a klasszikus Ferrari 250 GTO és a Ferrari 488 GTE között. Siess a műhelybe, emeld fel az autókat a rámpával, rögzítsd őket, tankolja meg őket, és készen is állnak a nyerésre az állítható versenypályán! A történelmi Ferrari 312 T4 a múzeumban is kiállítható, így a rajongók megcsodálhatják a verseny előtt. Amint a kockás zászló elkezd lobogni, a szuper autók elkezdenek versenyezni. Ki fog előbb beérni a célba, és megnyerni a trófeát? Tőled függ...

Csomag tartalma:
7 mini figura - Ferrari 250 GTO versenyző, Ferrari 488 GTE versenyző, Ferrari 312 T4 versenyző, versenyrendező, versenyautó szerelő, 2 látogató
3 ikonikus Ferrari versenyautó, műhely/múzeum és versenypálya
A klasszikus GTO Ferrari 250, 488 GTE és a történelmi 312 T4 autónak része a mini pilótafülke, a gumiabroncsok, az eredeti, részletes design, a versenyző színek és a versenyautó-grafikás matricák


A Ferrari 312 T4 autó cserélhető szárnnyal rendelkezik, mint az autó, amely at 1979-es világbajnokságot megnyerte, és amelynél ezt a leszorítóerő módosítására használták.
Állítható rámpa, szerszámos szekrény különböző szerszámokkal, vintage stílusú benzinszivattyú, raktárhely, pálya kijárat, dekoratív ív Ferrari logó matricákkal, zöld-fehér-piros olasz zászló matricákkal, és fali plakát matricákkal. A múzeum kötelekkel elválasztott kiállítási területtel rendelkezik autók számára, valamint vitrinnel a serlegen számára, és 3 modellautó elemmel.


A versenypálya összerakható szegélye zöld-fehér-piros, olasz zászló stílusú, és Ferrari logós ívvel, valamint kockás matricával rendelkezik.


Kiegészítők - 3 versenyzői sisak, kockás zászló a versenyrendező számára, a látogatók kamerája

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Speed Champions 75889 Exkluzív Ferrari garázs
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Speed Champions 75889 Úžasná garáž Ferrari. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Speed Champions 75889 Úžasná garáž Ferrari. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Speed Champions 75889 Ferrari Ultimative Garage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Speed Champions 75889 Ferrari Ultimative Garage.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ