Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Star Wars 75099 Rey Speeder

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75099 Rey Speeder
5 1 értékelés
Építőjáték 193 darab, az ajánlott korosztály 7-12 év
Kód:  XXLO1068b Termékszám:  6100671 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75099 Rey Speeder Megszűnt

LEGO Star Wars 75099 Rey Speeder

Vesd bele a világ a Star Wars, és a tapasztalatok váratlan pillanatok tele szórakoztató és kaland kedvenc hősei. Új kiadás LEGO jön egy régóta várt a film Star Wars: The Power ébred. Get akcióba újra és játssz a legjobb jeleneteket a filmből! Készítsd el a saját föld sikló számos kényelmi. Csodálatos eredeti kit örömére gyűjtők és a rajongók a Lego és a népszerű sci-fi kép Star Wars.

le
LEGO SW

LEGO Star Wars

Fel akcióba új számokat

A csomag tartalmazza a két félelmetes mini figurák - Rey és unkarský vadász egy számszeríjjal. Most lehet összeszerelni Reyin föld sikló, amelynek célja az volt, hogy felmérje a felszínen a sivatagos bolygón. Felszerelt dupla fricska, nyitó tárhely, oldallégzsákok, blaster, elektromos fűrész és a távcső.

A beállított kérem Önt is levehető nyereg, amelynek köszönhetően Rey könnyen mozog a sivatagi dűnék. Kit tartalmaz összesen 193 darab, és a gyermekeknek szánt 7 éves.

Legfontosabb jellemzők

  • Úgy tervezték, hogy a gyerekek 7 éves kortól
  • Ez együtt jár a film Star Wars: The Power ébred
  • LEGO tartalmaz 193 darab együtt
  • A szett tartalma: föld sikló felszereléssel, levehető szánkó, két figurával
  • Méretek: 9 x 14 x 5 cm-es (Sz x H x M)
le
LEGO SW

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75099 Rey Speeder
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75099 Rey’s Speeder. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75099 Rey 's Speeder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75099 Reys Speeder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75099 Reys Speeder.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ