A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

LEGO Star Wars 75116 Finn

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75116 Finn
Építőjáték - 98 darab, ajánlott 8-14 éves kor között
Kód:  EULO75116 Gyártó honlapja:

LEGO Star Wars 75116 Finn

Szereld össze Finn akciófiguráját és egészítsd ki LEGO Star Wars gyűjteményed. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt minden rajongónak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Pillanatokon belül a csillagok háborúja szereplője leszel és harcolhatsz a sötét oldal ellen a lézerkarddal. Vagy inkább saját történetedet szeretnéd létrehozni? A képzelet nem ismer határokat! Ez a kalandokkal teli készlet órákig elszórakoztatja Önt és gyermekeit. A Lego fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt. Összehasonlítva más építőjátékokkal a Lego garantálja a darabok szilárdságát, színtartósságát és méretpontosságát, amelynek köszönhetően egyszerű az össze- és szétszerelés. Hidd el, hogy ez a játék generációkon keresztül változatlan marad.

Legfontosabb jellemzők

  • 8 és 14 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Új kalandok és karakterek a Csillagok háborújából
  • Robusztus és ellenálló konstrukció
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finom motorikus készséget
  • A gyermek egyedül is eljátszik, de bekapcsolódhat az egész család is
  • Darabszám - 98

LEGO Star Wars - Finn

Harcolj a kiképzett katonával, ragadd meg a fénykardodat és segíts Finn-nek legyőzni bármilyen ellenséget a bámulatos karpörgető csatafunkcióval! Ez a képzett harcos egy hatalmas fegyverrel is fel van szerelve, azért jobb, ha vigyáznak azok az első rendi harcosok! Állítsd be a végtagjait különböző harci pozíciókba és a győzelem a tiéd. Az erő legyen veled!

Paraméterek

Téma
Csillagok háborúja Kész!

Innen ismerheted

Téma
Csillagok háborúja Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75116 Finn Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75116 Finn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75116 Finn.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ