Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LEGO Star Wars 75140 Ellenállás oldali csapatszállító

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75140 Ellenállás oldali csapatszállító
5 1 értékelés
Építőjáték - 646 darab, ajánlott korosztály 8-14 év
Kód:  LO1166 Termékszám:  5702015592109 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75140 Ellenállás oldali csapatszállító Megszűnt

LEGO Star Wars 75140 Ellenállás oldali csapatszállító

Építse meg az Ellenállási oldali csapatszállítót, és bővítse még egy fantasztikus elemmel a LEGO Star Wars gyűjteményét. A Lego Star Wars kiváló szórakozást nyújt a halhatatlan saga kisebb és nagyobb rajongóinak. Azonnal elvisz a csillagok közti háború világába, ahol fénykarddal küzdhetünk az Erő Sötét Oldala ellen. Vagy inkább kitalálunk egy saját, eredeti és új történetet? Engedje szabadra fantáziáját! A készlet számtalan akcióval és kalanddal fogja szórakoztatni Önt és akár az idősebb korosztály tagjait is. A Lego készletek fejlesztik a kreativitást és képzelőerőt. A többi építőkészlethez képest a Lego termékek erősek, szín- és mérettartóak, egyszerűen össze- és szétszerelhetők. Higgye el, hogy ez a játék minden generáció kedvence lehet!

LEGO Star Wars

  • 8 és 14 év közötti gyermekek számára
  • Új kalandok és új csillagharcosok
  • Robusztus és tartós design az igazi akciójátékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Finommotorika gyakorlása
  • A gyermek egyedül, de az egész családdal együtt is játszhat
  • Darabszám - 646

 

LEGO Star Wars - Ellenállás oldali csapatszállító

A csapatszállító nyitható nyílásokkal, mobilrámpával és 2 rakétával felszerelt. Négy figura mászik fel a rámpa felett, ül a pilótafülkében, és várja a felszállást. Amennyiben az ellenség megpróbálja megtámadni, rakéták állnak bevetésre készen. Személyes védekezéshez 2 pisztoly és 2 sugárvető áll rendelkezésre, ezért fontos az óvatosság!

A csomag tartalma:
Princess Leila
Ackbar admirális
2 ellenállás oldali csapattag
2 pisztoly
2 sugárvető

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75140 Ellenállás oldali csapatszállító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75140 Resistance Troop Transporter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75140 Resistance Troop Transporter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75140 Resistance Troop Transporter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75140 Resistance Troop Transporter.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ