A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO Star Wars 75163 Jakku Quadjumper™

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75163 Jakku Quadjumper™
5 3 értékelés
Építőjáték - 457 darab, ajánlott életkor: 8-12 év;
Kód:  LO75178 Termékszám:  5702015868518 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75163 Jakku Quadjumper™ Megszűnt

LEGO Star Wars 75163 Jakku Quadjumper™

Építsd meg a Jakku Quadjumper hajót és bővítsd ki a LEGO Star Wars gyűjteményedet. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt a halhatatlan saga kis és nagy rajongóinak egyaránt.  Egy pillanat alatt a Star Wars világában találod magad, ahol meg kell küzdened a Sötét oldal erőivel és csak a fénykardodra számíthatsz. Vagy inkább szeretnéd megalkotni a saját, eredeti és teljesen új történeted? Ne szabj határt a képzeletednek! A készlet tele van újabb és újabb kalandokkal így órákig is elszórakozhatsz vele. A Lego játékok fejlesztik a kreativitást és a képzelőerőt. A Lego készlet prémium minőségű, a többi építőkockával összehasonlítva sokkal strapabíróbb, tartósabbak a színei, a méretei pedig pontossabbak, így könnyen össze- és szétszerelhető. Generáciokon átívelő a minősége!

LEGO Star Wars

  • 8 - 14 éves gyermekeknek
  • Új kalandok a Star Wars karaktereivel
  • Robusztus és tartós konstrukció az önfeledt játékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Segíti a finom motoros készségek fejlődését
  • A gyermek egyedül is jól szórakozhat vele, de család sem tud majd ellenállni
  • Darabszám: 457

LEGO Star Wars - Jakku Quadjumper 

Rey, Finn és BB-8 menekülnek a Jakku bolygoról, és úgy tűnik, szükség lesz a segítségére, mert az Első Rend rohamosztagosai és Unkar gengsztere már a nyomukban vannak. Ha időben sikerül bejutniuk a Quadjumper hajóba,  a lehető leggyorsabban meg kell nyomnod a motor indító gombot, hogy elmenekülhessenek az üldözők karmai közül.

A csomag tartalma:
Négy minifigura- Rey, Finn, Unkar gengsztere, Első Rend rohamosztagos, BB-8 figura
Quadjumper hajó -  felnyitható pilótafülke két figura számára, hátsó blokk lőállás, kivehető hátsó sugárvető és négy nagy motor robbanó funkcióval
Rey botja
Két sugárvető
Pisztoly
Termikus detonátor

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75163 Jakku Quadjumper™ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars TM 75178 Loď Quadjumper™ z Jakku. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars TM 75178 Loď Quadjumper ™ z jakki. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars™ 75178 Jakku Quadjumper™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars™ 75178 Jakku Quadjumper™.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ