Shop roku Shop roku

LEGO Star Wars 75213 Adventi naptár

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75213 Adventi naptár
4,9 15 értékelés
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 72 hónap, 307 építőelem, Csillagok háborúja LEGO sorozat
Kód:  LO75213 Termékszám:  5702016112078 Gyártó honlapja:

LEGO Star Wars 75213 Adventi naptár

A távoli galaxisból érkező LEGO Star Wars megannyi új élményt nyújt a gyerekeknek. A Csillagok Háborúja híres hőseivel igazán élvezetes kalandokat élhetnek át, ráadásul az új LEGO®készlet vadonatúj karakterekkel gazdagodott. A harc, stratégia és a játék felépítésével a gyerekek ismét átélhetik kedvenc filmes kalandjaikat! A LEGO Star Wars-ban űrhajókat, harcosokat vagy klón tankokat építhetnek meg. Az egész galaxis válik felfedezhetővé a híres Millenium Falconnal vagy számos egyéb űrjárművel! Melyik oldalhoz csatlakoznak a kisebbek? Az erő sötét vagy világos oldalával szövetkeznek? 

LEGO Star Wars 75213 legfontosabb jellemzői

  • Az ikonikus Star Wars filmek által ihletett készlet
  • Eljátszhatók a népszerű Star Wars történetek és csaták
  • Működési funkciók (nyitott pilótafülke, visszahúzható alváz és tűzelés)
  • A LEGO készlet elősegíti a kreatív és fantáziadús gondolkodást
  • Kedvezően hat a finommotoros mozgás gyakorlására
  •  6-14 éves gyermekek számára ajánlott 
  • 307 darabos készlet

 Lego Star Wars - Adventi naptár 

 Rövidítse le a várakozást karácsonyig, és ajándékozza meg gyermekét ezzel a galaktikus adventi naptárral, amelyet a Csillagok Háborúja film hősei ihlettek. Minden egyes nap kellemes meglepetés vár a kicsikre a naptár egyes rekeszeiben. Az ajándékok között híres figurák, űrhajók, fegyverek és egyéb tárgyak találhatók. Az összes ablak kinyitása után az összecsukható játéktábla alkalmas a sivatagi vagy a jégbolygó jeleneteinek életre keltéséhez. Gyermeke így játszhat egyszerre az adventi időszak apró ajándékainak minden egyes darabjával.

A csomag tartalma:
 5 mini robotfigura és 3 szereplő - Rose, Rowan, General Merrick, Battle Droid, Death Trooper, Rathtar, Guavian katona és IG-88 droid
 Modellek - földi gyorsfutó, Arrowhead űrhajó, köztársasági csatahajó, Naboo vadászgép, speciális jármű, General Grievous vadászgép, Blaster ágyú, Delta-7 harci jet, birodalmi szállítmányhajó, TIE vadászgép, AT-ACT, Zeta Class rakományhajó és birodalmi speeder motor
 Fegyverek - sugárvető pisztoly, 3 lézerpuska, 2 lézer- és fénykard
 Ünnepi díszítésű nedvesség párologtató
 Hóember
 Tartalék kerékagy



Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75213 Adventi naptár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75213 Adventní kalendář. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75213 Adventný kalendár. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75213 Adventskalender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75213 Adventskalender.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ