Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója
4,8 6 értékelés
LEGO - gyerekeknek, 10 éves kortól ajánlott, téma: repülők, star wars és jármű, figurák: első rendi rohamosztagos, tábornok és kylo ren, megjelenési év: 2019, 1005 db elemből áll
Kód:  LO75256 Termékszám:  5702016370782 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója Megszűnt

LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója

A LEGO Star Wars igazán remek szórakozást jelent a halhatatlan történetsorozat legkisebb és idősebb rajongói számára egyaránt. A játék azonnal elrepít a Csillagok háborúja világába, ahol fénykardokkal küzdhetsz meg az erő Sötét oldala ellen. Vagy szeretnéd inkább létrehozni saját, eredeti és teljesen új történetedet? A képzeletednek semmi sem szabhat határt! Ez az akciódús és kalandokkal teli készlet hosszú órákra lefoglal idősebb gyermekeiddel együtt. A LEGO készlete a játék során fejleszti a kreativitást és fantáziát. Más modellekhez képest igazán strapabíró, színtartós és kiváló méretpontosságú, utóbbi a darabok egyszerű összeállítását és szétszedését szolgálja. Hidd el, ez a játék valóban generációkon át kitart.

A LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója főbb jellemzői

  • 10 éves kortól ajánlott a gyermekek számára
  • Új kalandok és új Star Wars harcosok
  • Robusztus és tartós design az igazán akciódús játékhoz
  • Részletes kidolgozás a tökéletes, eredeti film szerinti megjelenésért
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Finom motoros készségek fejlesztése
  • A gyermek játszhat egyedül vagy akár az egész családdal együtt
  • A készlet 1005 darabot tartalmaz

LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója

Ugorj be Kylo Ren nagyszerű, összecsukható szárnyú űrhajójába, amelyet már jól ismerhetsz a Star Wars: Skywalker kora című filmből. Ren lovag, Pryde tábornok, a Sith katona, az Első rendi katona és természetesen Kylo Ren is rád várnak. Légy részese a csatának, aktiváld a kilövőket és győzd le a lázadó katonákat, akik a nyomodban vannak. Ezzel a LEGO készlettel garantáltan nem fogsz unatkozni.

Kylo Ren kiváló felszerelése

A LEGO Kylo Ren űrsiklója elsősorban összecsukható szárnyaival tűnik ki, amelynek felső része lehajtható. Az űrhajóban találsz továbbá egy forgó motort a lehajtott szárnyas landoláshoz, két rugós kilövőt, egy nyitható lámpát és pilótafülkét, amely helyet kínál Kylo Ren-nek és két további figurának. Fénykardok és robbantófegyverek segítenek a csatában. Ren lovag felszerelését is továbbfejlesztették, próbáld ki, hogy mennyit fejlődött az előző LEGO készletekhez képest.

Csomag tartalma:
6 minifigura: Kylo Ren, Pryde tábornok, Sith katona, Első rendi katona, 2 Ren lovag
Építőkocka Kylo Ren hajójának megépítéséhez összecsukható szárnyakkal, forgómotorral, 2 rugós kilökővel, nyitható rámpával és pilótafülkével 3 figura számára
Kylo Ren fénykardja
Pryde tábornok robbantópisztolya
Sith katona robbantópuskája
Az Első rendi katona kilövője
Reno lovag fejszéje és buzogánya
Építési útmutató

Hajó méretei:
35 x 21 x 50 cm


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75256 Loď Kylo Rena. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75256 Loď Kylo Rena. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren’s Shuttle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75256 Kylo Ren’s Shuttle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ