A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

LEGO Star Wars csillagromboló 75190

Termékkatalógus
LEGO Star Wars csillagromboló 75190
5 2 értékelés
Építőjáték 1416 darab, az ajánlott korosztály 9-14 éves korig
Kód:  LO75190 Termékszám:  5702015869911 Gyártó honlapja:

LEGO Star Wars csillagromboló 75190

Építsd meg Rebel U-Wing Fighter, a legújabb darabját a LEGO Star Wars gyűjteményednek. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt a halhatatlan saga kicsi és nagy rajongóinak egyaránt. Azonnal elrepíti Önt a Star Wars világába, ahol harcolhat az erő sötét oldala ellen lézerkardpárbajban. Vagy inkább, a saját eredeti és teljesen új történetét alkotná meg? A képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet tele van izgalmas kalandokkal és akcióval ami órákon át szórakoztatja majd Önt és a gyermekeit is. A Lego szettel segítenek a játék keretein belül fejleszteni a kreativitás és a fantáziát is egyben. Összehasonlítva más éítőjétkokkal a Lego készlet szilárdságot biztosít, színtartósági és méretpontossággal párosítva, ami azt jelenti,hogy garantáltan könnyű össze- és szétszerelést biztosít. Hidd el, hogy ez a játék változatlan marad akár generációkon keresztül is.

Főbb jellemzői a LEGO Star Wars csillagromboló játék készletnek

  • Úgy tervezték, hogy megfeleljen a 6 és 12 év közötti gyerekek igényeinek
  • Új kalandok és karakterek a Star Wars világából
  • Robusztus és tartós konstrukció egy akciódús játékhoz
  • Részletes feldolgozása kiváló formában az eredeti filmnek
  • LEGO fejleszti a kreativitást és elősegíti a képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • A gyermek egyedül de akár az egész családdal is élvezheti a játékot
  • 1416 db tartalmaz

LEGO Star Wars - Csillagromboló

Idézd fel a Star Wars: Episode VIII emlékezetes jeleneteit ennek a hatalmas és nagyon részletes kidolgozott elsőrendű csillagromboló modellnek a segítségével. A pontos részleteketől eláll a lélegzeted! Felszállás és csatlakozzon a főparancsnok Snoke-hoz egy újabb galaktikus kalandban. Belül található egy funkcionális lifttel a parancsnok központ, konferencia terem és a kontroll szoba is. Indulás előtt ne felejtsük el betölteni droidokat, és elegendő muníció mind a 8 feggyverállomáshoz. Majd csak megragadod a fogantyút, és indulhat is a harcba, amilyen gyorsan csak lehetséges.

A csomag tartalma:
5 minifigura - főparancsnoka Snok tiszt , őrmester elsőrendű rohamosztagos, rohamosztagos és űrhajó pilóta, plusz darab BB-9E, és összeszerelhető orvosi droid figurák
részletes páncél
8 oldalsó kilövőállomás
részletesen kidolgozott hátsó motor
funkcionális lift
Snok mini figura formájában egy hologram
hid az ülésekkel a legénység részére
konferencia terület és a folyosó vezet a kontroll szobába részletes műszerfal
2 sugárvető és 2 pisztoly

Paraméterek

Alsó korhatár
9 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
9 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars csillagromboló 75190 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75190 Hvězdný destruktor Prvního řádu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75190 Hviezdny deštruktor Prvého rádu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75190 First Order Star Destroyer™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75190 First Order Star Destroyer™.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ