Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Star Wars Stormtrooper 3D - 17 l

Termékkatalógus
LEGO Star Wars Stormtrooper 3D - 17 l
Gyerek hátizsák - 3D zsebek, méretek 35 × 30 × 21cm, tömeg 410g, űrtartalom 17l
Kód:  HRAif7431 Termékszám:  5711013051358

LEGO Star Wars Stormtrooper 3D - 17 l

Azon töröd a fejed, milyen hátizsákot vehetnél gyermekednek? Nem vagy biztos benne, milyen iskolatáskát választani az iskolába vagy a hétvégi kirándulásra? Minden igényt kielégít a LEGO hátizsák, mint például ez a Star Wars motívummal díszített darab. A LEGO Star Wars Stormtrooper 3D hátizsák kellően nagy, így egyszerűen és áttekinthetően elhelyezhető benne minden szükséges holmi. A gyártó a biztonságra is gondolt, ezért a hátizsákon fényvisszaverő részletek is helyet kaptak.

Legfontosabb jellemzők

  • A LEGO Star Wars Stormtrooper 3D hátizsák minden oldalán fényvisszaverő részletek kaptak helyet
  • Állítható, párnázott vállpántok
  • Állítható mellheveder
  • Tágas fő zseb és cipzáros elülső zseb
  • Kis elülső zseb
  • Praktikus, hálós szerkezetű zseb a kulacsra
  • Maga a hátizsák szinte semmit sem nyom
  • LEGO Star Wars Stormtrooper 3D motívumával díszített

A LEGO Star Wars Stormtrooper 3D hátizsákot minden gyermek imádni fogja

Lego Star Wars Stormtrooper 3D hátizsák modern designja, népszerű motívuma, praktikus színe... már ez elég ok arra, hogy remek társ legyen. Ha mégse lenne elég, hihetetlen paraméterekkel is rendelkezik: legkényelmesebb, párnázott vállpántok, amelyek egyszerűen méretre igazíthatóak. Továbbá mellhevederrel is büszkélkedhet, így fokozottan stabil. A biztonság érdekében minden oldalán fényvisszaverő részletek kaptak helyet. Tágas fő zsebbel és cipzáros elülső zsebbel rendelkezik. Elülső részén kis, cipzáros zseb található az apróságokra, Star Wars motívummal díszítve. Fő zsebein kívül rendelkezésedre áll egy oldalt elhelyezett, hálós szerkezetű zseb is. Ebben kényelmesen elfér a 0.5 l-es kulacs.

Hátizsák űrtartalma:
17 l

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars Stormtrooper 3D - 17 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars Stormtrooper 3D - 17 l. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars Stormtrooper 3D – 17 l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars Stormtrooper 3D - 17 l. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars Stormtrooper 3D - 17 l.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ