Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

LEGO Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáska

Termékkatalógus
LEGO Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáska
Iskolatáska - méretek: 31 × 23 × 19 cm, súly: 250 g, térfogat: 10 liter
Kód:  HRAif7410 Termékszám:  5711013052287 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáska Megszűnt

LEGO Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáska

Iskoláskorú gyermekednek jól jönne egy kisebb méretű táska, amely alkalmas a kevésbé tevékeny tanítási napok csekély mértékű felszereléséhez? Esetleg olyan táskát keresel, amely megfelelő hátizsáknak vagy alkalmas a kirándulásokhoz? Akkor lepd meg gyermeked ezzel a Lego Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáskával! A Stormtrooper motívumával díszített fekete-fehér Lego Star Wars Stormtrooper Junior hátizsák garantáltan minden Lego Star Wars rajongót örömmel tölt el! Így gyermekednek még az utazások alkalmával sem szükséges otthon hagynia kedvenc szereplőit! A táska a szülői elvárásoknak is megfelel: könnyű, állítható váll- és mellkasi pánttal illetve fényvisszaverő elemekkel érkezik a fokozott biztonság érdekében. A Lego Star Wars táskát garantáltan öröm viselni!

A Lego Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáska legfontosabb jellemzői

  • Modern fekete-fehér design Lego motívummal
  • A Csillagok háborúja Stormtrooper mintájával
  • A Lego Star Wars Stormtrooper táska könnyűszerkezetes
  • Állítható mellkasi és vállpántok
  • Fényvisszaverő elemekkel a hátizsák minden oldalán a fokozott biztonság érdekében
  • Egy fő cipzáras zsebbel
  • Elülső cipzáras zsebbel
  • A táska belsejében névtábla található

A Lego Star Wars Stormtrooper Junior táska könnyű és praktikus

A hátizsákoknál nem csak az a fontos, hogy elnyerte-e a gyermek tetszését. A hátizsák súlya, formája illetve a rekeszek és zsebek belső elrendezése szintén elsődleges szempont. A Lego Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáska könnyűszerkezetes, emellett állítható pántokkal is rendelkezik. A hátizsákot két zseb jellemzi, egy tágas fő cipzáras zseb, amelybe biztosan elfér az összes szükséges holmid, illetve egy kisebb méretű elülső cipzáras zseb. A táska minden oldalán fényvisszaverő elemek találhatók a gyermek fokozott biztonsága érdekében.

Súly:
250 g

Térfogat:
10 liter

Méretek:
31 × 23 × 19 cm

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars Stormtrooper Junior iskolatáska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars Stormtrooper Junior. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars Stormtrooper Junior. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Junior Star Wars Stormtrooper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Junior Star Wars Stormtrooper.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ