A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

LEGO Star Wars TM 75182 Köztársasági Fighter Tank™

Termékkatalógus
LEGO Star Wars TM 75182 Köztársasági Fighter Tank™
4,8 6 értékelés
Építőjáték - 305 darabos, 8-12 éves kor között ajánlott
Kód:  LO75182 Termékszám:  5702015868549 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars TM 75182 Köztársasági Fighter Tank™ Megszűnt

LEGO Star Wars TM 75182 Köztársasági Fighter Tank™

Építsd meg a Köztársasági Harckocsit és máris egy nagyszerű elemmel bővül a LEGO Star Wars gyűjteményed. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak, a halhatatlan saga minden rajongójának. Egy pillanat alatt belecsöppenhetsz a Star Wars világába, ahol fénykarddal harcolhatsz az Erő Sötét Oldalával. Vagy inkább szeretnéd megalkotni a saját, eredeti, teljesen új történetedet? A képzelet nem ismer határokat! Ez a kalandokkal teli készlet órákon át tartó szórakozást biztosít Neked és idősebb játszótársadnak is. A Lego játék közben fejleszti a kreativitást és serkenti a fantáziát. Más építőjátékokhoz képest a Lego garantálja a szilárdságot, színtartósságot és méretpontosságot, ami azt jelenti, könnyű összerakni és szétszedni. Hidd el, hogy ez a játék több generáción át megmarad.

LEGO Star Wars

  • 8-14 éves gyermekeknek ajánlott
  • Új Star Wars kalandok és karakterek
  • Robusztus és tartós konstrukció egy igazán akciódús játékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és megmozgatja a képzeletet
  • Hozzájárul a finommotoros képességek fejlesztéséhez
  • A gyermek egyedül is játszhat, de bekapcsolódhat akár az egész család
  • 305 darabos készlet

LEGO Star Wars - Republic Fighter Tank

A droidok hadserege közeledik, és Aayla Securának segítségre van szüksége! Siess a helyszínre a tankkal, és a győzelem a tiéd lesz. A harckocsi belsejében nemcsak egy minifigurának van hely, hanem lőszereket is lehet benne tárolni, a rejtett kerekek pedig hozzájárulnak a lebegő hatás eléréséhez. Irányítsd a tankot a droidokra, és mutasd meg nekik, ki az ura a helyzetnek.

A csomag tartalma:
Két minifigura - Aayla Secura és klón katona, valamint két harci droid
Tank - nyitható csapóajtó, és pilótafülke a minifigurának, két emelhető ágyúcső, lőszertároló a hátsó részén és rejtett kerekek a lebegő hatásért
Aayla fénykardja
Két sugárvető puska
Lézerfegyver
Csavarkulcs
Tartalék lőszer a korongvetőkhöz

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars TM 75182 Köztársasági Fighter Tank™ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars TM 75182 Republic Fighter Tank™. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars TM 75182 Republic Fighter Tank™. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars™ 75182 Republic Fighter Tank™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars™ 75182 Republic Fighter Tank™.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ