Shop roku 30 dnů na vrácení

LEGO Super Heroes 76026 Grodd gorilla elveszti a fejét

Termékkatalógus
LEGO Super Heroes 76026 Grodd gorilla elveszti a fejét
5 1 értékelés
Építőjáték - 347 darabos, 6-12 éves kor között ajánlott
Kód:  LO988 Termékszám:  5702015353915 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Super Heroes 76026 Grodd gorilla elveszti a fejét Megszűnt

LEGO Super Heroes 76026 Grodd gorilla elveszti a fejét

Az éhes Grodd gorilla jár-kel ennivaló után kutatva Gotham városában és ha a hősök nem állítják le azonnal, az egész várost feldúlja. A gorilla megragadta a banánszállítót és a vezető veszélyben van. A rosszfiúk rögtön kihasználják a zűrzavart, hogy a saját malmukra hajtsák a vizet. Segítesz kedvenc hőseidnek megmenteni a helyzetet? Bízd rá Batmanre a sofőr megmentését, lődd ki a gorillafogó hálót, verd vissza Cold kapitány támadását és szervezz egy együttes támadást Wonder Woman repülőjét is segítségül híva. Végül ültesd be Batmant a Bet-Mech-be és fékezd meg Grodd tombolását egyszer és mindenkorra!


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 LEGO Super Heroes 76026
 

LEGO Super Heroes

A LEGO Super Heroes készleteket a híres képregényhősök világa alapján alkották meg. Élj át izgalmas kalandokat a kedvenc szereplőiddel és kövesd nyomon a harcot a szuper gonosztevők és a szuperhősök között. A LEGO készletek lekötik a gyerekeket, fejlesztik a kreativitást, a finommotoros készségeket és a képzeletet, méltán tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok közé.

A készletben található minifigurák

  • Flash
  • Wonder Woman
  • Batman
  • Cold kapitány
  • Grodd gorilla
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Doporučený věk
 


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Super Heroes 76026 Grodd gorilla elveszti a fejét Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Super Heroes 76026 Řádění Gorily Grodd. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Super Heroes 76026 Vyčíňanie Gorily Grodd. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Super Heroes 76026 Gorilla Grodds Wutanfall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Super Heroes 76026 Gorilla Grodds Wutanfall.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ