A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor

Termékkatalógus
LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor
5 14 értékelés
LEGO - gyerekeknek és felnőtteknek, 12 éves kortól ajánlott, elektromos, téma: Markolók és Járművek, megjelenési év: 2019, 4108 db elemből áll
Kód:  LO42100 Termékszám:  5702016369915 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor

A LEGO Technic építőkészletet az olyan gyermekek számára tervezték, akik odáig vannak a különféle gépekért és rajonganak a technológiáért, hiszen ezzel a készlettel lehetőségük nyílik az összetett, mozgó alkatrészekkel rendelkező fejlettebb modellek megépítésére. Éppen ezért elsősorban a tapasztaltabb építőknek és a műszaki modellek szerelmeseinek ideális választás. A LEGO Technic sorozatot a legapróbb részletekig terjedő precíz feldolgozás, nagyfokú funkcionalitás és a modellek mobilitása jellemzi. A LEGO Technic másik nagy előnye, hogy egyes modelleket hasonló tematikájú gépekké alakíthatsz át. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermek fantáziáját, pontosan ezért az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor főbb jellemzői

  • 12 éves kortól alkalmas a gyermekeknek
  • A tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongói számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valósághű mechanizmus és mozgásfunkciók
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros képességek gyakorlása
  • Kiváló minőségű feldolgozás jellemzi
  • Irányíthatod a LEGO Technic Control+ alkalmazással
  • Darabszáma - 4108

LEGO Technic 42100 - Liebherr R 9800 Exkavátor

A LEGO Liebherr R 9800 építőkészlet dupla örömet okoz, hiszen nem csak a rendkívül kifinomult modell hosszadalmas és átfogó megépítésének folyamatát élvezheted ki, hanem egyúttal az elkészült modell működését is. A Liebherr által kifejlesztett nagy hidraulikus exkavátort ugyanis irányíthatod a LEGO Technic Control+ alkalmazás segítségével. Az alkalmazás négy különböző grafikájú képernyőt kínál. Irányítsd az exkavátort előre vagy hátra, fordulj meg vele vagy mozogj bármelyik irányban, forgasd a felső részét, emeld fel majd engedd le a darukart vagy billentsd meg a vödröt. Próbáld ki az előre beállított parancsokat vagy hozd létre a saját parancsaidat. Teljesítsd a kihívásokat és a feladatokat, a képességeidért cserébe pedig jelvényekkel jutalmaz az alkalmazás. Mindezt a valóságos Liebherr modell hanghatásai kísérik.

Liebherr R 9800 Exkavátor nagyszerű részletekkel

A Liebherr R 9800 exkavátor kiemelkedik valósághű kidolgozásával és színeivel, utóbbit az általad felragasztott matricáknak köszönheti. Számos funkcióval vár rád, mint például a hidraulika, a hűtőrendszer vagy a vezetőfülke vezérlőpulttal. A kotrógépet egy 7 motoros kifinomult Smart Hub segítségével irányíthatod, amely magában foglalja a 3 XL és a 4 L motort. A Smart Hub-hoz a Bluetooth Low Energy (BLE) technológián keresztül csatlakozhatsz, beleértve az aktiváló gombot, a 6 tengelyes érzékelőt és ha 4 csatlakozó portot. Az alkalmazás támogatja a több hubos csatlakozást is. A felhasznált technológiának hála az exkavátor mozgása valósághű és pontos. A LEGO Technic Control+ alkalmazás és a kompatibilis eszközök listája letölthető a LEGO honlapjáról. Az exkavátor elemekkel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz.

A Liebherr R 9800 Exkavátor méretei:
39 x 65 x 27 cm

Csomag tartalma:
4108 építőkocka a LEGO Liebherr R 9800 Exkavátor megépítéséhez
Matricák
Használati utasítás


Paraméterek

Alkalmas
Gyerekek Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
4 108 db Kész!
Sorozat
LEGO® Technic Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Gyerekek Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

LEGO

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
4 108 db Kész!
Sorozat
LEGO® Technic Kész!
Téma
Járművek, Markolók Kész!
Tulajdonságok
Távirányítós, Elektromos hajtású Kész!
Megjelenési év
2019 Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
12 éves kortól Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Technic 42100 Bagr Liebherr R 9800. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Technic 42100 Bager Liebherr R 9800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42100 Liebherr Bagger R 9800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42100 Liebherr Bagger R 9800.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ