Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet

Termékkatalógus
LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet
5 1 értékelés
Iskolai felszerelés - aktatáska, teljes tolltartó, hátizsák tornaruhához vagy papucshoz, hátizsák méretei: 26 x 39 x 25 cm, űrtartalom: 16 l, tömeg: 890 g
Kód:  GR428l Termékszám:  4047443175649

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet Megszűnt

LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet

Kiváló minőségű meghatározott témájú Lego Chima tartalmaz mindent, hogy majd a kis diák az iskolában szükség - az iskola táska, tolltartó és hátizsák felszerelt sportruházat és papucs.

Táska kínál egy nagyon könnyű kialakítás párnázás kényelmes és lélegző anyagból. A nagyobb kényelem párnázott állítható vállpánt és a mellkas. Az alján a táska alakú láb, amely megvédi a nedvességtől és a szennyeződésektől.Amellett, hogy a fő zseb található oktatási segédanyagok találtak egy táskát, és egy szigetelt első zseb a snackek, oldalsó hálós zseb vizes palackot, első zseb ceruzatartó, egy zseb a kis tételek és a bot.

Ceruza van szerelve márkás tollak és egyéb iskolai felszerelés. Pontosabban, van 4 erős háromszög ceruzák, 6 vékony ceruzák, 2 ceruza, vonalzó, egyenes, radír, ceruzahegyező és egy dupla menetrendet.

Hátizsák kondigépek vagy papucs könnyen rögzíthető közvetlenül a hátizsák. A átváltást cipzárral van felszerelve, kényelmes fül szállítására.

Műszaki adatok:
 
téma:
Lego Chima

hátizsák:
Térfogat: 16 l
Súly: 890 g
Külső méretei: 26 x 39 x 25 cm
Belső méretek: 25 x 38 x 24 cm

A készlet tartalma:
1 hátizsák
1 ceruzatartó felszerelt
1 hátizsák edzés ruhát és papucsot

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ultimate - CHIMA 3-dílný set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Chima Ultimate 3tlg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Chima Ultimate 3tlg.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ