Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown

Termékkatalógus
LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown
5 1 értékelés
Építőjáték 429 darab, az ajánlott korosztály 8-14 év
Kód:  LO664 Termékszám:  5702015124263 Gyártó honlapja:
LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown Megszűnt

LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown

LEGO Ultra minőségben szállítja Önt a világ titkos ügynökök. Az Astor Város kell hatástalanítani egy ellenséges szervezet Super gazemberek. Csatlakozzanak egy veszélyes küldetés, és segít tagjai az elit egységek a bűnözés reinstitute a rendet a városban.LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Jelentés a szolgáltatáshoz, ultra ügynök Curtis Bolte. Wicked Toxikita felfedeztek egy titkos laboratóriumban, a sziget Pointer és helikopterek kipróbálták a neki alárendelt Retox dob mérgező bombák. Bent a labor tudós astorský szokta fontos kísérletek a karom a távirányítón. Siess, így folyamatosan szemmel, és védi a kristály Toxikita megpróbálta ellopni. Azt akarja, hogy fokozzák szuperfegyverét. Lehet azonban okozhat óriási károkat, ha rossz kezekbe. Lő mozdulattal egy laboratóriumi oszcilláló rakéta Toxikitu csökkenő láncon egy helikopter. Félbeszakítani támadás aktiválása előtt a dob funkciót annak érdekében, hogy engedje le a kristályt, és olvasszuk a teljes metropolisz.

A készlet tartalmaz 4 mini figura különböző fegyverek és kiegészítők: Toxikita, Retox meghatalmazott Curtis Bolt és astorský tudós.

Műszaki adatok:

kiadás:
LEGO Ultra minőségben

Darabszám:
429

Ajánlott kor:
8-14 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpuštění. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpustenie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ