LEGO Star Wars 75168 Yoda Jedi Starfightere

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75168 Yoda Jedi Starfightere
5 8 értékelés
Építőjáték - 262 darab, 8-12 éves kor között ajánlott
Kód:  LO1537 Termékszám:  5702015866859 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75168 Yoda Jedi Starfightere Megszűnt

LEGO Star Wars 75168 Yoda Jedi Starfightere

Építsd meg Yoda Jedi Starfighterét és bővítsd egy újabb darabbal a LEGO Star Wars gyűjteményed. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt e halhatatlan saga rajongóinak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Lépj be a Star Wars világába, legyen veled az Erő, s harcolj a Sötét Oldal ellen. Vagy inkább saját új, és eredeti történeted játszanád el? A fantázia nem ismer határokat! Ez a LEGO szett rengeteg kalandot kínál és órákon át szórakozathat családtagjaidat is beleértve. A LEGO-val való játék hozzájárul a gyermekek kreativitásának és a fantáziájénak fejlődéséhez. Más építőjátékokkal összehasonlítva a LEGO készletek nagyobb szilárdságot, tartósabb színt és pontosabb méreteket kínálnak, melynek köszönhetően könnyen össze- és szétszerelhetők. Ez a játék valóban időtlen és számos kíváncsi generáció nőtt és nő fel rajta.

LEGO Star Wars

  • 8 és 12 év közötti gyermekek számára tervezték 
  • Új kalandok és karakterek a Star Wars világából 
  • Robusztus és tartós konstrukció az akciódús játékért
  • Fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • Egyedül és az egész családdal is játszható 
  • Darabszám - 262

LEGO Star Wars - Yoda Jedi Starfightere

Yoda mestert képességei kiválóvá teszik arra, hogy távoli bolygókra utazzon. Használd ki képességeit, és indulj útnak a társaságában. Mivel jó harci felszereléssel rendelkezik, nem kell amiatt aggódnod, hogy mi lesz, ha az út során ellenségekkel találkoztok. A Starfighter összecsukható szárnyakat tartalmaz, valamint elöl és felül nyitható pilótafülkét, mini figurát, hátsó utasteret R2-D2 számára, két fénykardot és egy rugós kilövőt. Ne bízz semmit a véletlenre, és akkor mindenre készen álhatsz.

A csomag tartalma:
2 mini figura - Yoda mester és R2-D2
Starfighter - összecsukható szárnyak, mini figura, R2-D2 a hátsó részben, két fénykard és rugós kilövő
Yoda fénykardja
kilövő

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75168 Yoda Jedi Starfightere Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75168 Yodova jediská stíhačka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75168 Yodova jediská stíhačka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75168 Yodas Jedi Starfighter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75168 Yodas Jedi Starfighter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ