Shop roku Shop roku

Lena kötőkészlet

Termékkatalógus
Lena kötőkészlet
Kreatív szett - Ajánlott 6 éves kortól
Kód:  HRAa5223 Termékszám:  4006942420032

Lena kötőkészlet

Minden kreatív hölgynek örömére válik ez az egyedülálló készlet, mely segít nekik belépni a kötés titkos világába. A szett tartalmaz egy klasszikus kötő táblát, egy kötőkarikát, tűt, gyapjút és francia babát, melyen a legkisebb varrónők is elkészíthetik saját alkotásaikat. Részletes útmutató segít a kislányoknak elsajátítani az alapvető fogásokat, a többi pedig a fantáziájukra van bízva. Jó móka tinédzsereknek; újat is tanulnak, fejlődik a kézügyességük, képzeletük és türelmük.

A készlet tartalma:

  • Kötő tábla
  • Kötőkarika
  • Francia baba
  • Tűk
  • 50 g gyapjú
  • Használati útmutató


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i  2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek valamint a cseh jogrendszer vonatkozó törvényi előírásainak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozat is található a csomagolásban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lena kötőkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lena Studio pletení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lena Štúdio pletenia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lena Studio pletení. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lena Studio pletení.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ