A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Levenhuk Zeno Vizor G2

Termékkatalógus
Levenhuk Zeno Vizor G2
3,5 4 értékelés
Kerékpáros szemüveg - Binokuláris, 20 x-os zoom objektívvel, LED-es világítás
Kód:  LEV004k1 Kiterjesztett jótállás+75 hónap Termékszám:  69672 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Levenhuk Zeno Vizor G2

A nagyító alapul szolgálhat a tudományos igényeknek. A főobjektív nagy átmérője lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy területet fedezzen fel, és egyidőben egyszerre sok apró tárgyat vizsgálhasson. Ez a nagyító egy nagyon hasznos eszköz munkahelyen és otthon egyaránt. Apró betűk olvasása, hímzés, apró képek vizsgálata és apró alkatrészekkel való munka - minden könnyebb lesz a Levenhuk Zeno Vizor G2 nyakpántos nagyítóval. Kiválóan alkalmas mindenféle nagy pontosságot igénylő munkához.

Legfontosabb jellemzők

  • Binokuláris nagyító
  • 20 ×-os nagyítás
  • LED-es világítás
  • A lencsék optikai műanyagból készültek
  • Állítható lencse

Nézd meg jobban

A fő objektív 20 x-os nagyítást kínál. A Levenhuk Zeno G2 nagyító beépített LED-es világítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a munka még gyenge természetes vagy mesterséges fényben is tökéletesen menjen. Hála a nyakpántoknak, mindkét kéz szabadon marad, hogy végre bonyolultabb feladatokat is elvégezhessünk.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levenhuk Zeno Vizor G2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levenhuk Zeno Vizor G2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levenhuk Zeno Vizor G2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levenhuk Zeno Vizor G2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levenhuk Zeno Vizor G2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ