Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Light Stax 12 db

Termékkatalógus
Light Stax 12 db
Építőjáték - kompatibilis más építőjátékokkal, kiegészítő kockák (önmagában nem világít)
Kód:  HRAif5796 Termékszám:  4260350560357

Light Stax 12 db

Ez az egyedülálló készlet a klasszikus játék nyújtotta szórakozást kombinálja egy egészen újszerű élménnyel. A világító kockákból álló játék nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is érdekes lehet. A STAX ESPANSION készlet 12 különböző színű kockát tartalmazAz egyedi technológiának köszönhetően mindegyik kocka világít, ha csatlakoztatod az alaphoz. Ráadásul, a Light Stax Junior kompatibilis a DUPLO kockákkal is. Végtelen szórakozást nyújt kisebb és nagyobb építőknek egyaránt. Ez egy kiegészítő készlet, így a kockák használatához szükséged lesz egy Power Stax alapra, amelyet egy másik Light Stax készlet részeként vásárolhatsz meg.

A LIGHT STAX 12 db Expansion Pack készlet főbb jellemzői

  • 12 db Light Stax 2 × 2 kocka
  • Használati utasítás
  • Kiegészítő készlet
  • A Light Stax Junior teljes mértékben kompatibilis a DUPLO készletekkel
  • Felhőtlen kikapcsolódás az egész családnak

Új termék a piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX készlet az egyes kockákba beépített LED-eknek köszönhetően világít. Ezen túlmenően a Light Stax Classic kompatibilis a LEGO-val, míg a Light Stax Junior a DUPLO készletekkel használható. Az egyedülálló készletek széles színválasztékot kínálnak és használatuk nem igényel semmilyen speciális kábelezést. A LIGHT STAX a Power Stax alap egység segítségével működik, amelyet az USB-csatlakozón keresztül lehet tölteni, és egyszerre akár 500 kockát is meg tud világítani. Ennek az alapnak az oldalán található egy kapcsoló is, amellyel a világítási módon módosíthatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax 12 db
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax 12 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax 12 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax 12 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax 12 Stück.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ