Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Light Stax Expansion 11002

Termékkatalógus
Light Stax Expansion 11002
Építőjáték - 24 db, kompatibilis más építőjátékokkal is, kiterjesztés (önállóan nem világít)
Kód:  HRAif3039 Termékszám:  4260350560517

Light Stax Expansion 11002

A világító Light Stax építőjáték készlet színes kockákat tartalmaz, amelyek, hála a LED-technológiának,  azonnal felragyognak, amikor csatlakoznak  az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális kábel, sem csatlakozó, a szabadalmaztatott rendszer biztosítja az egyszerű kapcsolódást minden kiegészítő nélkül. A nagyszerű dolog az, hogy a Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior) építőjáték készletekkel is. Az alaplapon több lehetőséget is be lehet állítani arra tekintettel, hogy a kocka fénye  villogjon, állandóan világítson, vagy automatikusan kikapcsoljon. Az alkotások akár éjszakai lámpaként is használhatóak. Kezdődhet a szórakozás a világító kockakészlettel!

A kiegészítő készlet főbb jellemzői

  • Világító kockák, amelyekkel kiegészítőek a többi Light Stax építőjátékok
  • Az Expansion 11002 (kiegészítés) kompatibilis más építőkockákkal is
  • A Light Stax kocka fejleszti a gyermekek fantáziáját és motoros készségeit
  • Alkalmas a gyermekeknek 6 éves kortól

Az Expansion 11002 készlet a következőket tartalmazza

  • 24 db Light Stax (fekete-fehér) világító kocka
  • Használati utasítás

A Light Stax építőjáték

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO építőjátékokkal) célja a legkisebb gyermekek szórakoztatása 3 éves kortól. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO®  és DUPLO® márkák a LEGO Group védjegyei.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK (2009. június 18) irányelvének a játékok biztonságáról,  és minden vonatkozó cseh szabályozásnak. Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozata is.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax Expansion 11002
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Expansion 11002. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax Expansion 11002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion 11002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion 11002.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ