Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Light Stax Expansion Mini Lamp

Termékkatalógus
Light Stax Expansion Mini Lamp
Építőjáték fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 6 év, 40 építőelem
Kód:  HRAif5793 Termékszám:  4260350561095

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Expansion Mini Lamp

Ez az egyedi építőjáték készlet a klasszikus szórakozás és a szokatlan izgalom kombinációját kínálja a gyerekek számára. A játék világító kockái nemcsak a gyerekeket vonzzák, hanem a felnőttek érdeklődését is felkeltik.  Az EXPANSION MINI LAMP készlet 40 darab Light Stax kör alakú színes építőkockát tartalmaz.  Ahhoz, hogy használni tudják a lámpákat, szükség van a Power Stax alapra amely egy másik szett részeként megvásárolható. Gyújtsa meg a lámpákat hogy az elkészített épületek egy teljesen új dimenziót kaphassanak!  

A LIGHT STAX Expansion Mini LAMP építőjáték főbb jellemzői

  • 40 db Light Stax kör alakú építőkocka 1 × 1
  • Felhasználási útmutató
  • A kiegészítő sorozat egyik modellje
  • A Light Stax Classic teljesen kompatibilis más építő- készletekkel
  • Nagyszerű szórakozás az egész családnak

Teljesen új termék a cseh és a szlovák piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX építőkészlet a kockákba épített LED-ek segítségével világít. Ezen kívül a Light Stax Kiga készlet kompatibilis a LEGO elemekkel, a Light Stax Junior készlet pedig együtt használható a DUPLO garnitúrákkal. Ez a különleges építőjáték-család széles színválasztékot kínál, és használata nem igényel semmilyen speciális kábelt vagy csatlakozót. A LIGHT STAX építőelemek a  Power Stax tápegység-alaplap segítségével működnek, amely tápegység egy USB csatlakozón keresztül tölthető, és biztosítja egyszerre akár 500 darab építőkocka világítását. Az oldalán található egy intervallum-kapcsoló is, amellyel megváltoztatható a világítási mód.

Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!
Darabszám
40 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
40 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax Expansion Mini Lamp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Expansion mini Lamp. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax Expansion mini Lamp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion mini Lamp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion mini Lamp.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ