Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Light Stax Expansion Record Stax

Termékkatalógus
Light Stax Expansion Record Stax
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 6 év, 1 építőelem
Kód:  HRAif5792 Termékszám:  4260350560982

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Expansion Record Stax

Ez az egyedülálló készlet a klasszikus játék nyújtotta szórakozást kombinálja egy egészen újszerű élménnyel. A világító kockákból álló játék nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is érdekes lehet. Az EXPANSION RECORD Stax egy speciális kockát tartalmaz, amely képes rögzíteni és lejátszani különböző hangokat. Ha ezt a kockát szeretnéd használni, használnod kell a Power Stax bázist egy másik Light Stax készletből. Ezzel az egyedi kockával az építmány teljesen új dimenziót kap.

LIGHT STAX Expansion Record Stax építőjáték főbb jellemzői

  • 1 db RECORD Stax (4 × 4 × 2)
  • Használati utasítás
  • A felvételi kocka akár 80 másodpercnyi hang rögzítését teszi lehetővé
  • A Light Stax Classic teljesen kompatibilis más készletekkel
  • Felhőtlen kikapcsolódás az egész család számára

Új termék a magyar piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX készlet LED-ekkel működik, amelyek az egyes kockákba vannak építve. Ezen túlmenően a Light Stax Classic kompatibilis a LEGO-val, míg a Light Stax Junior a DUPLO készletekkel használható. Az egyedülálló készletek széles színválasztékot kínálnak, és használatuk nem igényel semmilyen speciális kábelezést vagy csatlakozót. A LIGHT STAX a Power Stax alap tápegység segítségével működik, amelyet az USB-csatlakozón keresztül lehet tölteni, és egyszerre akár 500 kockát is meg tud világítani. Ennek az alapnak az oldalán található egy kapcsoló is, amellyel a világítási módot lehet megváltoztatni.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!
Darabszám
1 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax Expansion Record Stax Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Expansion Record Stax. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax Expansion Record Stax. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion Record Stax. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion Record Stax.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ