ApF HU LEGO Velikonoce

Light Stax Show Case Cowboy

Termékkatalógus
Light Stax Show Case Cowboy
Építőjáték - ragyogó, 64 db, kompatibilis más építőkockákkal, tápegységgel
Kód:  HRAif3063 Termékszám:  M-05005

Light Stax Show Case Cowboy

A Light Stax készlet színes, világító  kockákat tartalmaz, amelyek, hála a LED-technológiának,  azonnal felragyognak, amikor csatlakoznak  az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális kábel,  sem csatlakozó, a szabadalmaztatott rendszer biztosítja az egyszerű kapcsolódást minden kiegészítő nélkül. A nagyszerű dolog az, hogy a Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO készletekkel is (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior). Az alaplapon  lehet beállítani több lehetőséget arra nézve, hogy a kocka fénye  villogjon,  állandóan világítson, vagy automatikusan kikapcsoljon. Az alkotások könnyedén használhatóak éjszakai lámpaként is. Kezdődhet a szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Show Case Cowboy

 

Az Show Case Cowboy (kirakati cowboy) világító készlettel a gyerekek manuálisan építhetnek egy cowboy figurát. Ha nem tetszik nekik ez a modell, sebaj! A képzelet nem ismer határokat, akkor azt lehet építeni, amit a gyermek szeretne, például kombinációban más DUPLO.RTM kockákkal.

 

 

A készlet főbb jellemzői

 
  • Világító kockák, amelyekből cowboyt lehet építeni, az utasításoknak megfelelően
  • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel további kábeleket  vagy  csatlakozókat
  • A Show Case Cowboy (kirakati cowboy) játék kompatibilis más építőkockákkal
  • A Light Stax kocka fejleszti a gyerekek fantáziáját és motoros készségeit
  • Alkalmas a gyermekeknek 3 éves kortól

A készlet tartalma

  • 64 darab Light Stax  világító kocka
  • Alaplap
  • USB kábel
  • Felhasználási javaslat

A Light Stax készlet

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) célja a legkisebb gyerekek szórakoztatása 3 éves kortól. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO®  és DUPLO.RTM márkák a LEGO Group védjegyei.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK (2009. június 18) irányelvének a játékok biztonságáról,  és minden vonatkozó cseh szabályozásnak. Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozata is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax Show Case Cowboy
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Show Case Cowboy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax Show Case Cowboy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax Show Case Cowboy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax Show Case Cowboy.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ