AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Light Stax Soccer

Termékkatalógus
Light Stax Soccer
4,0 1 értékelés
Építőjáték - ragyogó, 125 db, kompatibilis más modellekkel, Li-Pol STAX energiaellátással (4x4)
Kód:  HRAif3051 Termékszám:  4260350560630

Light Stax Soccer

A Light Stax készlet színes, világító  kockákat tartalmaz, amelyek, hála a LED-technológiának,  azonnal felragyognak, amikor csatlakoznak  az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális kábel sem csatlakozó, a szabadalmaztatott rendszer biztosítja az egyszerű kapcsolódást minden kiegészítő nélkül. A nagyszerű dolog az, hogy a Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO készletekkel is (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior). Az alaplapon  lehet beállítani több lehetőséget arra nézve, hogy a kocka fénye  villogjon,  állandóan világítson, vagy automatikusan kikapcsoljon. Az alkotások könnyedén használhatóak éjszakai lámpaként is. Kezdődhet a szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Soccer

A Soccer elnevezésű készlet kockáival különböző színű futballistákat építhetünk fel, ha  követjük az egyértelmű utasításokat. Állítsd össze a labdarugóidat a kedvenc csapatod színeinek megfelelően! A készlet két alapot tartalmaz, segítségével egyszerre két játékost építhetünk fel. Ha ez nem nyeri el a tetszésed, akkor sincs baj! A fantáziádnak semmi sem szabhat határt. Más építőkockák elemeivel kombinálva ugyanis bármit összeállíthatsz.

A készlet legfontosabb jellemzői

  • Világító kockák, amelyekből egyidejűleg 2 figurát is felépíthet
  • A szabadalmaztatott szisztéma nem igényel sem extra kábeleket, sem újabb csatlakozókat
  • A Soccer készlet más készletekkel is kompatibilis
  • A Light Stax kockák fejlesztik a képzelőerőt és a motoros készségeket
  • 6 éves kortól ajánlott

A készlet tartalma

  • 125 darabos Light Stax készlet
  • 2 db Li-Pol Stax alapzat
  • USB kábel
  • Használati útmutató

Light Stax készlet

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) célja a legkisebb gyerekek szórakoztatása 3 éves kortól. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO®  és DUPLO.RTM márkák a LEGO Group védjegyei.

Ez a termék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Light Stax Soccer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Soccer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Light Stax Soccer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax Soccer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax Soccer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ